ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκατό χιλιάδες θεατές στο χιόνι!

Εκατό χιλιάδες θεατές στο χιόνι!

Δείτε πως ένα γήπεδο φούτμπολ μεταμορφώθηκε σε παγοδρόμιο για να φιλοξενήσει έναν αγώνα χόκεϊ. Ρεκόρ προσέλευσης και υπέροχη ατμόσφαιρα σε μια υπέροχη παράδοση στη Β.Αμερική. Δείτε το σχετικό video.

Ό,τι καλύτερο που έχει να προσφέρει ο επαγγελματικός αθλητισμός στις Ηνωμένες Πολιτείες, πραγματοποιείται κατά την περίοδο των γιορτών. Για παράδειγμα τα καλά ματς του NBA ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Η Πρωτοχρονιά έχει συνδεθεί με τη διεξαγωγή του "Winter Classic", ενός αγώνα χόκεϊ στον πάγο που διεξάγεται σε ανοιχτό γήπεδο.

Μετά το λοκ άουτ των ομάδων το 2013 και τη ματαίωση του, η επαγγελματική λίγκα (NHL) τα έδωσε όλα φέτος. Οι Τορόντο Μέιπλ Λιφς και οι Ντιτρόιτ Ρεντ Γουίνγκς ταξίδεψαν στο Μίσιγκαν.

Εκατό χιλιάδες θεατές στο χιόνι!

Φέτος σημειώθηκε και ρεκόρ προσέλευσης θεατών, 105,491 θεατές κατέκλυσαν το γήπεδο φούτμπολ της πανεπιστημιακής ομάδας του Μίσιγκαν στην πόλη Άν Άρμπορ. Tiι κι αν το θερμόμετρο είχε "παγώσει" στους -10ºC!Το προηγούμενο ρεκόρ έχει σημειωθεί και πάλι στο Μίσιγκαν ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια της πολιτείας, 104,173 θεατές είχαν παρακολουθήσει έναν αγώνα το 2010.

Εκατό χιλιάδες θεατές στο χιόνι!

Τη νίκη πήρε το Τορόντο με 3-2 με τον Τάιλερ Μπόζαν να επιτυγχάνει το νικητήριο γκολ στα πέναλτι. Οι δύο ομάδες "ζεστάθηκαν", παίζοντας ποδόσφαιρο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Εκατό χιλιάδες θεατές στο χιόνι!

To πρώτο Winter Classic πραγματοποιήθηκε το 2008 στη Νέα Υόρκη. Είναι ένας αγώνας που διεξάγεται καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους μετά από πρόταση του NBC, το οποίο έχει αναλάβει την παραγωγή.

Δείτε πως το γήπεδο φούτμπολ μετατράπηκε σε παγοδρόμιο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ