ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ

"Χρυσό" φιλοδώρημα 1.000$

"Χρυσό" φιλοδώρημα 1.000$

Ένας τυχερός οπαδός παρακολούθησε τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος μπέιζμπολ στις Ηνωμένες Πολιτείες χάρη στη γενναιοδωρία της συζύγου ενός παίκτη της ομάδας του Κάνσας.

Σχεδόν 30 χρόνια περίμεναν οι υποστηρικτές της ομάδας μπέιζμπολ του Κάνσας Σίτι, των Ρόγιαλς να ξαναδούν το σύλλογο στους τελικούς του πρωταθλήματος, γνωστούς ως World Series.

H φρενίτιδα ενθουσιασμού εκτόξευσε τις τιμές των εισιτηρίων. Ο μέσος όρος της τιμής των εισιτηρίων για τους δύο πρώτους τελικούς με τους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς ήταν 955 δολάρια. Τα φτηνότερα ήταν στις θέσεις των ορθίων στο δεύτερο τελικό (σ.σ. δεν έχει γίνει ακόμη) που ανέρχονται σε 403 δολάρια.

Κλεφτά από την τηλεόραση σχεδίαζε να παρακολουθήσει τον πρώτο τελικό ο Ράιαν Ο' Κόνορ, σερβιτόρος στο εστιατίριο "Rock & Brews".

Την παραμονή του αγώνα μια παρέα είχε πληρώσει το λογαριασμό και την ώρα που ο νεαρός απομακρυνόταν από το τραπέζι, η γυναίκα τον σταμάτησε και του είπε " θα σου άφηνα φιλοδώρημα (σ.σ. δεν μπορεί να είναι μικρότερο από το 10% του λογαριασμού), αλλά σκεφτήκαμε πως μπορείς να θέλεις αυτό, δίνοντας του το εισιτήριο. Θα καθίσεις μαζί μας, είμαστε μια πολύ χαριτωμένη οικογένεια".

"Χρυσό" φιλοδώρημα 1.000$

Η γυναίκα ήταν η σύζυγος του πίτσερ των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, του Γουέιντ Ντέιβις και φυσικά η αξία του εισιτηρίου ήταν ανυπολόγιστη. Χάρη στην ευγενική κίνηση της Κέιτλιν Ντέιβις ο Ο' Κόνορ βρέθηκε στο στάδιο Κάουφμαν σε μια ιστορική βραδιά. Θα είχε περάσει το ιδανικό βράδυ αν δεν έχαναν οι Ρόγιαλς με 7-1 από τους Τζάιαντς, χάνοντας το αήττητο σερί τους στα πλέι οφ.

TAGS ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ