ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ

Πήρε το πρωτάθλημα, πήρε και το κορίτσι ο Κορέα

Πήρε το πρωτάθλημα, πήρε και το κορίτσι ο Κορέα

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στην τηλεόραση ο shortstop των Houston Astros, Κάρλος Κορέα, έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του. (VIDEO)

Την 1η Νοεμβρίου του 2017 θα την θυμάται για αρκετά χρόνια ο Κάρλος Κορέα για δύο λόγου. Ο shortstop των Houston Astros κατέκτησε το πρωτάθλημα του μπέιζμπολ με την ομάδα του και ταυτόχρονα έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

Ο 23χρονος αθλητής από το Πουέρτο Ρίκο κατά τη διάρκεια συνέντευξης του μετά τον αγώνα σταμάτησε τις δηλώσεις του για να ζητήσει το χέρι της καλής του.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το εάν το συναίσθημα του να κατακτάς το πρωτάθλημα ήταν αυτό που περίμενε με τον Κορέα να απαντά: "Είναι ακριβώς όπως το περίμενα και περισσότερο. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα βήματα της ζωής μου, ένα από τα μεγαλύτερα μου κατορθώματα και τώρα θα κάνω ένα άλλο μεγάλο βήμα στη ζωή μου".

Εκείνη την ώρα έβγαλε ένα δαχτυλίδι από την τσέπη του και γυρνώντας προς την κοπέλα του η οποία ήταν ακριβώς δίπλα του της έκανε πρόταση γάμου. Εκείνη δεν μπορούσε να πιστέψει το τι συνέβη και φυσικά είπε το "ναι" στον Κάρλος Κορέα.

TAGS ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ