ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ

Μπέιζμπολ: Παίκτης τίμησε τη μνήμη του Τσάντουικ Μπόουζμαν μετά από home run πανηγυρίζοντας σαν "Black Panther"

Μπέιζμπολ: Παίκτης τίμησε τη μνήμη του Τσάντουικ Μπόουζμαν μετά από home run πανηγυρίζοντας σαν "Black Panther"
AP Foto/Mary Schwalm AP FOTO/MARY SCHWALM

Ο Μαρσέλ Οζούνα τίμησε με τον δικό του τρόπο τον αδικοχαμένο ηθοποιό Τσάντουικ Μπόουζμαν, πανηγυρίζοντας με μία χαρακτηριστική κίνηση του "Black Panther" μετά από home run που σημείωσε.

Ο θάνατος του Τσάντουικ Μπόουζμαν, του ηθοποιού που υποδύθηκε τον "Black Panther", σε ηλικία 42 ετών από καρκίνο συγκλόνισε τους πάντες στις ΗΠΑ. Ο Μπόουζμαν σήμαινε πολλά για την αφροαμερικανική κοινότητα, που προσπαθεί να τον τιμήσει με κάθε τρόπο, με τον τελευταίο που το έκανε αυτό να είναι ο Μαρσέλ Οζούνα των Ατλάντα Μπρέιβς.

Ο Οζούνα είναι παίκτης του μπέιζμπολ και στον αγώνα των Μπρέιβς με τους Ρεντ Σοξ (νίκη με 10-3) έκανε τρία home run. Το τρίτο του home run όμως ήταν ξεχωριστό.

Μόλις ο Οζούνα έκανε το τρίτο home run, αποφάσισε να δείξει προς τον ουρανό και κατόπιν ενώ έτρεχε να πανηγυρίσει κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση του "Black Panther", σταυρώνοντας τα χέρια μπροστά στο στήθος του, στην κίνηση που έκανε ο πρωταγωνιστής όταν μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του έλεγαν την φράση "Wakanda Forever".

Δείτε το όμορφο VIDEO:

TAGS ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ