ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ

Μπέιζμπολ: Καταρρίφθηκε η λογική με το μεγαλύτερο συμβόλαιο όλων των εποχών

Los Angeles Angels center fielder Mike Trout, right, talks with first base coach Alfredo Griffin during the first inning of a baseball game against the Texas Rangers in Anaheim, Calif., Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Alex Gallardo)
Los Angeles Angels center fielder Mike Trout, right, talks with first base coach Alfredo Griffin during the first inning of a baseball game against the Texas Rangers in Anaheim, Calif., Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Alex Gallardo) AP

Ο Μάικ Τρουτ έδωσε τα χέρια με τους Λος Άντζελες Έιντζελς και θα εισπράξει το ποσό των 430.000.000 δολαρίων για συμβόλαιο 12 χρόνων. Η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία των ομαδικών σπορ.

Μέλος των Έιντζλς μέχρι τα βαθιά αθλητικά του γεράματα θα είναι ο Μάικ Τρουτ, ο οποίος συμφώνησε να υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία των ομαδικών σπορ. Ο 27χρονος σέντερ φίλντερ θα πάρει 430.000.000 δολάρια σε βάθος δωδεκαετίας, όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης (19/3) το ESPN, ώστε να κλείσει την καριέρα του στο Λος Άντζελες και να διεκδικήσει τίτλους και ακόμη περισσότερα ατομικά βραβεία.

Το συμβόλαιο του Τρουτ είναι +30% μεγαλύτερο από εκείνο που υπέγραψε προ ημερών ο Μπράις Χάρπερ με τους Φιλαδέλφια Φίλις (330.000.000 για δέκα χρόνια), με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα 36.000.000 δολάρια. Οι παράγοντες των Έιντζελς δεν τον άφησαν να βγει στην αγορά ως free agent το 2020, του έδωσαν πρόωρη επέκταση και εκείνος την αποδέχθηκε για να αποφευχθεί ένα σίριαλ στο MLB που δεν θα έμοιαζε με κανένα άλλο.

TAGS ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ