Βρέθηκε δότης για τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου

Θετικά νέα για τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, αφού σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, βρέθηκε συμβατός δότης για την μεταμόσχευση ήπατος στην οποία πρέπει να υποβληθεί ο σπουδαίος αρσιβαρίστας.

Το πρόβλημα του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου με το συκώτι του ήταν γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια. Από την αποτυχία του στο Σίδνεϊ άρχισε ο κατήφορος για εκείνον, αφού μη έχοντας πλέον τη διέξοδο του αθλητισμού και διαθέτοντας τεράστια χρηματικά ποσά για να ξοδέψει άρχισε να "πνίγει" τον πόνο του στο αλκοόλ.

Ωστόσο, τις τελευταίες 20 ημέρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε σημαντικά, με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο σπουδαίος αρσιβαρίστας διαγνώστηκε με κίρρωση του ήπατος και οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν μέσα από την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή για να τον κρατήσουν στη ζωή. Μάλιστα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση χρειαζόταν μεταμόσχευση για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα του με το ήπαρ του.

Παρά τις αρχικές αρνητικές προβλέψεις, τελικά, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, βρέθηκε συμβατός δότης, ο οποίος προέρχεται απ' το φιλικό περιβάλλον του Τούρκου Ολυμπιονίκη. Πλέον, μένει να φανεί αν ο οργανισμός του θα κάνει δεκτό το μόσχευμα κι ο Σουλεϊμάνογλου θα έχει ακόμα μία ευκαιρία...

Photo Credits: AP Photo/Osman Orsal

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΗΠΑΤΟΣ

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Σουλεϊμάνογλου

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24