ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Συνάντηση Δήμα με τους νέους ομοσπονδιακούς προπονητές

Συνάντηση Δήμα με τους νέους ομοσπονδιακούς προπονητές

Την πρώτη του συνάντηση του με τους νέους εθνικούς προπονητές Χρήστο Κωνσταντινίδη και Οδυσσέα Δήμα έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΒ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΑΒ συναντήθηκε με το νέο δίδυμο των ομοσπονδιακών προπονητών στην άρση βαρών το οποίο αποτελούν ο Χρήστος Κωνσταντινίδης και Οδυσσέας Δήμας.

Για την ακρίβεια οι δύο προπονητές συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Πύρρο Δήμα, τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ. Ευάγγελο Προκοπίδη, τον Πρόεδρο της ΤΕ Μακεδονίας – Θράκης κ. Κώστα Καζακλή, τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΑΒ κ. Φώτη Καυμενάκη παρουσία του τεχνικού διευθυντή κ. Γιώργου Ηλιού.

Ο Πύρρος Δήμας ανέπτυξε στους δύο εθνικούς προπονητές τη φιλοσοφία και τους στόχους του νέου αγωνιστικού σχεδιασμού καθώς και τις προτεραιότητες της ΕΟΑΒ στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η συζήτηση έγινε σε πλαίσιο απόλυτης συναίνεσης και κατανόησης και δεν είναι τυχαίο ότι διάρκεσε περίπου τρεις ώρες καθ όσον αναλύθηκαν διεξοδικά όλοι οι τομείς του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Ο Πρόεδρος Πύρρος Δήμας τόνισε: "Θα πρέπει να ξεπεράσουμε παθογένειες του παρελθόντος, να αλλάξουμε ότι χρειάζεται στη νοοτροπία και να διαμορφώσουμε ένα υγιές περιβάλλον όπου θα ευοδωθούν οι κόποι και οι προσπάθειες στην επίτευξη των αγωνιστικών προσανατολισμών μας".

Επίσης έκανε ειδική αναφορά στη δυναμική παρουσία ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών στη διάρκεια του τελευταίου πανελληνίου πρωταθλήματος. Δυναμική που με τη βοήθεια των προπονητών και των σωματείων θα πρέπει να αξιοποιηθεί ώστε νέα παιδιά να συγκροτήσουν τις προεθνικές ομάδες.

Οι εθνικοί προπονητές κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τη λειτουργία των προεθνικών και εθνικών ομάδων, τον αγωνιστικό προγραμματισμό τους και το πρόγραμμα συμμετοχής σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, όπως επίσης και τον τρόπο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της άρσης βαρών στον Άγ.Κοσμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ