ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Προχωρά η συγκρότηση προεθνικών ομάδων

Προχωρά η συγκρότηση προεθνικών ομάδων

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών πραγματοποίησε τέσσερις ανοικτούς αγώνες με στόχο την στελέχωση των προεθνικών ομάδων.

Απόλυτα πιστή στις διακηρύξεις της για σημαντικές αλλαγές, νέες καινοτόμες ιδέες και διαρκή βελτίωση αθλητών και αθλητριών ώστε σύντομα να έχουμε τη συγκρότηση προεθνικών ομάδων και στη συνέχεια εθνικών ομάδων, η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών υλοποίησε το νεότευκτο πρόγραμμα της που προβλέπει έναν μεγάλο αριθμό αγώνων.

Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και τα Χανιά πραγματοποιήθηκαν τα ανοιχτά πρωταθλήματα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών αλλά και φιλάθλων.

Δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία κυρίως στους προπονητές να κατευθύνουν τους αθλητές και τις αθλήτριες τους ώστε να υπάρξει μια πρώτη επιλογή ταλαντούχων. Ο ενθουσιασμός των αθλητών ήταν έκδηλος και η συμμετοχή τους σε ένα πρόγραμμα πολλών σε αριθμό αγώνων από την εκκίνηση κιόλας της χρονιάς τους αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους.

Φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι το 2018, πέρα από τα ηπειρωτικά και παγκόσμια πρωταθλήματα, ο μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή μας με πλήρεις ομάδες το ερχόμενο καλοκαίρι στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα φιλοξενηθούν στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Τώρα, στο άμεσο μέλλον, έχουμε το Σάββατο τη διεξαγωγή ορισμένων ομίλων του νέου θεσμού των ανοιχτών πρωταθλημάτων σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα και τη Κυριακή στη πόλη της Δράμας. Το άθλημα των δυνατών ολοένα και εξαπλώνεται σε κέντρο και περιφέρεια της χώρας.

"Είναι πολύ σημαντικό για τη διοίκηση μας να υλοποιούμε άμεσα τις υποσχέσεις μας, όπως τώρα με την διεξαγωγή αγώνων που θα συνεχιστούν με τον ίδιο συχνό ρυθμό. Το μέλλον ανήκει στα νέα παιδιά αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τους αθλητές που κράτησαν ζωντανή την άρση βαρών σε δύσκολους καιρούς και έχουν ακόμα να δώσουν πολλά. Με μεθοδικότητα, οργάνωση, συνέπεια και φρέσκες ιδέες προχωράμε για την αλλαγή σελίδας στο άθλημα μας" δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ