ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Άρση Βαρών: Ασημένιο στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρώμης ο Ιακωβίδης

Theodoros Iakovidis, of Greece, competes during the men's 85kg weightlifting competition at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 12, 2016. (AP Photo/Mike Groll)
Theodoros Iakovidis, of Greece, competes during the men's 85kg weightlifting competition at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 12, 2016. (AP Photo/Mike Groll) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 89κ. στο Παγκόσμιο Κύπελλο άρσης βαρών της Ρώμης και πλησίασε στην πρόκριση στο Τόκιο.

Σπουδαία εμφάνιση για τον πρωταθλητή της άρσης βαρών Θοδωρή Ιακωβίδη που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρώμης στα 89κ. και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Ιακωβίδης σήκωσε 159κ. στο αρασέ, 196κ. στο ζετέ και 354κ. στο σύνολο καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, ενώ η επίδοση στο ζετέ και στο σύνολο αποτελούν πανελλήνιο ρεκόρ.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι συγκέντρωσε πολλούς βαθμούς και είναι πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Θα είναι η δεύτερη συμμετοχή μετά το Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ