Απάντηση της ομοσπονδίας άρσης βαρών για την παραίτηση των 5 μελών της

Απάντηση της ομοσπονδίας άρσης βαρών για την παραίτηση των 5 μελών της

Η ομοσπονδία της άρσης βαρών αντέδρασε με ανακοίνωση στην παραίτηση πέντε μελών του διοικητικού συμβουλίου, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις.

Αντίδραση μέσω ανακοίνωσης από την ομοσπονδία άρσης βαρών, για την παραίτηση πέντε μελών του διοικητικού συμβουλίου με "πυρά" εναντίον της διοίκησης Πύρρου Δήμα.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγο για "αθλιότητες" και για δύναμη που αντλούσαν "από την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο Πύρρος Δήμας".

Η ανακοίνωση

"Η γνωστή παρέα επανήλθε με παραιτήσεις και με αθλιότητες. Ξεχνούν όμως να πουν ότι προηγουμένως τους παραίτησαν… τα σωματεία.

Πέραν του εαυτού τους, πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν εκπροσωπούν κανέναν. Αντλούσαν τη δύναμή τους από την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο Πύρρος Δήμας και μόνον. Έχουν γνώση πλέον οι φύλακες.

Περιμένουμε με πραγματικό ενδιαφέρον την παρουσία τους (;;;) στην προσεχή Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, που ήδη έχει προκηρυχθεί.

Να τα πούμε όλα και με όλους , μέσα στα θεσμικά όργανα της Ομοσπονδίας, με λόγια αντρίκια και με κουβέντες σταράτες, όπως συνηθίζουμε να μιλάμε στην Άρση Βαρών.

Εμείς θα είμαστε εκεί και θα έχουμε να πούμε πολλά…".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Παραιτήσεις με βολές κατά του Δήμα στην Άρση Βαρών

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24