ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το tweet της Κέλερ που δεν έγινε ποτέ!

Το tweet της Κέλερ που δεν έγινε ποτέ!

Ο Γιάννης Φιλέρης προσπαθεί να εξηγήσει στον Γερμανό τοξοβόλο Καρλ Χάινς Ευθειοβόλεν τι ακριβώς έγινε και ένα φανταστικό tweet στο facebook (!) μπορεί να φτάσει μέχρι την ελληνική Βουλή με φόντο την σημαιοφόρο της Γερμανίας, Νατάσα Κέλερ. Έλεος...

Το τηλέφωνο χτύπησε πρωί-πρωί. Δεν έφτανε η ταλαιπωρία του φιλικού του Ολυμπιακού που τελείωσε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, με πέναλτι που έληξαν 4-4 (!) οκτώμισι νταν, με ξύπνησε ο ήχος του (ω ναι) i-phone.

"Χερ Γκιάννις, εσείς είστε γκαμώτη μου;" ακούστηκε η φωνή. "Ποιός" απάντησα μέσα στον ...ύπνο μου. "Εγκώ! Ο Καρλ Χάινς", βροντοφώναξε ο συνομιλητής.

Τινάχτηκα όρθιος, με τη τσίμπλα στο μάτι. "Κύριε Ρουμενίγκε εσείς;" ρώτησα με αθώο ύφος, διότι με τον τζένεραλ μάνατζερ της Μπάγερν έχουμε μια εξαιρετική σχέση από τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο.

"Ποιος Ρουμενίγκε Γκιάνις; Ο Ευθειοβόλεν είμαι!" ξαναφώναξε πιο δυνατά ο Καρλ Χάινς και τότε κατάλαβα ποιος ήταν. Ο φίλος μου ο Γερμανός Τοξοβόλος, με τον οποίο είχαμε κάνει παρέα πριν καμιά 30αριά χρόνια, πίνοντας μπύρες και λιάζοντας τα αχαμνά μας, στην παραλία της Χρυσοπηγής στη Σίφνο, σε ελεύθερο κάμπινγκ με δυο φίλες του από το Αμβούργο.

"Ελα ρε Καρλ Χάινς παιχταρά μου, πού με θυμήθηκες;" τού απάντησα. Άκουσα ένα μουγκρητό, αλλά δεν έδωσα σημασία.

"Εγκώ σε τιμίτικα Γκιάννις ή εσύ; Τι έγκραψες στο facebook ατλιε τύπε, που μου κρωστάς ακόμη ένα χιλιάρικο από το χίλια εννιακόσια ογκδόντα δύο;;;" ούρλιαζε ο ...φίλος μου και συνέχισε με γερμανικές βρισιές που δεν μπορούσα να τις μεταφράσω (τις έλεγε πολύ γρήγορα για αυτό).

"Κάτσε ρε Καρλ Χάινς. Τι έγραψα;" ρώτησα

Ο Καρλ Χάινς πήρε ανάποδες: "Α γκαμώτο μου, είσαι και μαλάκα πώς το λέτε. Εσυ ντεν έγκραψε ότι εγκώ είπα για Έλληνες αθλητές, που μου ζητάνε δανεικά στο ολυμπις κωριό, εντώ στο Λοντίνο; Κάνεις πως ντεν κανταλαβαίνεις τώρα; Βαρούμ;"

Έξυσα το κεφάλι μου, κάτι θυμήθηκα αλλά με είχε επηρεάσει το γκολ του Τάτου και δεν είχα ακόμη ξυπνήσει ολότελα: "Καρλ Χαίνς, κάτσε μισό λεπτό, να σηκωθώ να πιω ένα καφέ..." πήγα να πω, αλλά ο Ευθειοβόλεν, που εκτός των άλλων έχει και βαρύ χέρι (παίζαμε μπίζ στην παραλία και ξέρω καλά) με έκοψε στη μέση ουρλιάζοντας: "Τι καφέ χερ Γκιάνις; Καίγκεται ο κώλος μας. Κάποιος Ντιμούτρις, τα έκανε άνω-κάτω, σαλάτα γκρίσεν που λέμε και στο Αμβούργκο, έβαλε τις σακλαμάρες που έγκραψες εσυ γκελοίο υποκείμενο στο φεισμπούχεν, στο στόμα της σημαιφόρου μας Μάρτα Κέλερ και έγκινε της φράου Γκρέτε"

"Ποια είναι αυτή;" ρώτησα

"Η Γκρέτε; Την κσέκασες γκιόλας ρε Γκιάννις, αχαχαχαχαααχ" απάντησε ο Καρλ, που γέλασε βροντωδώς, δείγμα του τι είχε ηρεμήσει.

"Όχι η ...Μάρτα Κέλερ. Καλή;" πήγα να τον πειράξω.

"Ε εσύ είσαι άνω ποτάμων, που λεγκε και φάτερ σου. Αει στο ντιάολο" είπε και έκλεισε το τηλέφωνο...

Και τότε θυμήθηκα. Εγώ ήμουν που σκέφτηκα τον Ευθειοβόλεν, προχθές βάζοντάς του στο στόμα του (συγγνώμη Καρλ Χάινς) αυτό:

Το tweet της Κέλερ που δεν έγινε ποτέ!

Ο Ντιμούτρις, όχι ο φίλος του Ζάχου Δόγγανου, αλλά ο δικός μου συνάδελφος Δημήτρης Ζακχαίος, το διάβασε του άρεσε και το πόσταρε ως εξής:

Το tweet της Κέλερ που δεν έγινε ποτέ!

Τι το θελες κυριε Ντιμούτρη μου; Το πήραν αυτό το ποστ, πανέξυπνοι συμπατριώται μας, το έκαναν ...αληθινό (μόνο το ανάμιξη διόρθωσαν, γιατί κάτι δεν τους πήγαινε καλά) και ξαφνικά το είδαμε ως ...πραγματική είδηση. Μπλογκς και σάιτ το ενστερνίστηκαν και ζήτησαν να καεί στην πυρά η έρημη η σημαιοφόρος της Γερμανίας! Στην Ελλάδα της ελαφρότητας όλα μπορούν να συμβούν!

Δεν είναι αλήθεια (πιστέψτε το)

Να εκληφθεί, δηλαδή, ως πραγματική μια δήλωση της Γερμανίδας σημαιοφόρου, που δεν την έκανε ποτέ. Να αναπαραχθεί, να γίνει "θέμα", να σχολιάζουν οι Έλληνες στα διάφορα φόρα. Τι να πώ; Χάνω και τα λόγια μου, καμιά φορά, σε αυτή τη χώρα, όπου είναι πολύ δύσκολο, πλέον, να κρατηθεί ένα ίχνος σοβαρότητας ή να ανιχνευτεί το χιούμορ, είτε είναι καλό, είτε άσχημο, είτε ανόητο, όπως ενδεχομένως να ήταν το δικό μου και του Δημήτρη.

Θα το ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ μια ακόμη φορά. Η κυρία Κέλερ δεν έκανε ΚΑΜΙΑ δήλωση σαν αυτή που υποτίθεται ότι σχολιάζεται έντονα στο ραδιόφωνο, στο διαδίκτυο και όπου αλλού. Αφήστε την κοπέλα ήσυχη! Αλλά επειδή το "κακό" είχε ήδη γίνει (με τα υβριστικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν) η Κέλερ κατέβασε τον λογαριασμό της στο twitter!

ΥΓ1: Έχει και η γελοιότητα όρια, αλλά μη ...βγει κανένα κόμμα και εκδώσει ανακοίνωση. Fake είναι παιδιά. Ψεύτικα... Πώς το λένε; Κύριοι της "Χ.Α"που δεν σας πρόλαβα, μη διαβάζετε πολύ ιντερνετ. Σας μπερδεύει!

ΥΓ 2: Κυρία Κέλερ συγγνώμη (εκ μέρους του Ντιμούτρη)

ΥΓ 3: Καρλ Χάινς πότε θα ξανάρθεις Σϊφνο. Φέρε και την Γκρέτε μαζί ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ