Στη συντονιστική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο Ανδρέας Ζαγκλής

Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, επιλέχθηκε ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 που θα γίνουν στο Λος Άντζελες.

Μέλος της συντονιστικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 που θα γίνουν στο Λος Άντζελες έγινε ο Ανδρέας Ζαγκλής. Ο γενικός γραμματέας της FIBA θα συμμετάσχει στην προσπάθεια για τη βελτίωση των αγώνων, θα συνεργαστεί με τη ΔΟΕ, τις διεθνείς ομοσπονδίες και της ολυμπιακές επιτροπές, ενώ πρόεδρος αυτής της επιτροπής παραμένει το μέλος του Συμβουλίου της ΔΟΕ, Νικόλ Έβερτζ.

"Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι χωρίς αμφιβολία το πιο λαμπρό γεγονός του παγκόσμιου αθλητικού προγράμματος, εμπνέοντας εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μπάσκετ ήταν ανέκαθεν εξαιρετικά δημοφιλές στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα είναι ακόμα περισσότερο, έχοντας στο πρόγραμμά του το 3x3. Στο Λος Αντζελες, το 2028, το μπάσκετ θα επιστρέψει στην χώρα καταγωγής του και είναι πολύ θετικό ότι η FIBA θα εκπροσωπηθεί από τον γενικό γραμματέα της σε αυτή την πολύ σημαντική επιτροπή" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της FIBA.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.