ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Σκόπια οι Καπράλος και Κολυμπάδης

Στα Σκόπια οι Καπράλος και Κολυμπάδης

Στα Σκόπια βρίσκονται από σήμερα (18/5) ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας, Μανώλης Κολυμπάδης, για τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Στα Σκόπια βρίσκονται από σήμερα (18/5) ως και την Κυριακή (21/5), ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας, Μανώλης Κολυμπάδης, για τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Ο κ. Καπράλος θα παρουσιάσει στην Εκτελεστική Επιτροπή, της οποίας είναι μέλος, την πρόοδο των έργων για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μinsk 2019», καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, με την ιδιότητα του Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών για τους Αγώνες.

Ο κ. Κολυμπάδης μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο Στράτο Καρέτο και την υπάλληλο της ΕΟΕ Βασιλική Μπαλτά, θα συμμετάσχουν στις εργασίες του 38ου Σεμιναρίου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, που διεξάγεται παράλληλα με το Φόρουμ της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης της ΔΟΕ.

Θα συζητηθούν οι δράσεις της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης ως το 2020, αλλά και όλοι οι επερχόμενοι αγώνες, που σχετίζονται με τις Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ