ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρέμβαση Καπράλου για Καραχάλιου

ÅÏÅ / ÅÊËÏÃÅÓ 2017 (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÏÅ / ÅÊËÏÃÅÓ 2017 (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην Βασιλεία Καραχάλιου και την ΕΙΟ προσπαθεί ο Σπύρος Καπράλος καλώντας τις δύο πλευρές σε συνάντηση.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, με αφορμή τη διαμάχη της πρωταθλήτριας της ιστιοπλοΐας Βασιλείας Καραχάλιου με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, αποφάσισε να καλέσει και τις δύο πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν το θέμα που έχει προκύψει.

Η συνάντηση θα γίνει όταν επιστρέψει η αθλήτρια από το εξωτερικό και σε αυτή θα κληθεί να παραστεί και ο εκπρόσωπος της ΕΙΟ στην Ολομέλεια της ΕΟΕ, με την εκτόνωση της κρίσης που έχει ξεσπάσει, με εκατέρωθεν εχθρικές ανακοινώσεις και δηλώσεις, οι οποίες πήραν μεγάλη έκταση μέσω του Τύπου και προκαλούν ζημιά στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο κ. Καπράλος έχει ζητήσει από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία να σταματήσει την πειθαρχική δίωξη εις βάρος της Καραχάλιου μέχρι να γίνει η συνάντηση, καθώς πιστεύει ότι η διαμάχη των δύο πλευρών κάνει κακό, τόσο στην αθλήτρια όσο και στο ίδιο το άθλημα, που έχει φέρει σπουδαίες επιτυχίες στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ ευελπιστεί ότι μέσα σε πνεύμα κατανόησης και υποχώρησης για το κοινό καλό, θα βρεθεί λύση, προκειμένου να μη ζημιωθεί η αθλήτρια, που αποτελεί εθνικό κεφάλαιο, αλλά και να τηρούνται οι κανονισμοί και οι οδηγίες της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, που καλλιεργεί με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία το άθλημα στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ