Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Η Κορακάκη και ο Έλληνας Πρέσβης επισκέφθηκαν την ελληνική ομάδα

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη, και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αργεντινή, Δημήτριος Ζεβελάκης, επισκέφτηκαν την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό του Μπουένος Άιρες.

Mε ξεχωριστές επισκέψεις στην ελληνική Ολυμπιακή ομάδα ολοκληρώθηκε μία θριαμβευτική ημέρα για τη χώρα μας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Αιρες, λόγω της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στην κωπηλασία από την Χριστίνα Μπούρμπου και την Μαρία Κυρίδου και του χάλκινου στο ταεκβοντό από την Φανή Τζέλη.

Στο Ολυμπιακό Χωριό πήγε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αργεντινή Δημήτριος Ζεβελάκης που έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αποστολής, Γιάννη Καρρά.

Αφού ενημερώθηκε για τις συνθήκες διαβίωσης μίλησε με τους αθλητές, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες τους και τέλος φωτογραφήθηκε μαζί τους. Την ελληνική ομάδα επισκέφτηκε και η Ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη, η οποία έχει επιλεγεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ως Role Model για τους νέους αθλητές και αθλήτριες.

Η Κορακάκη που συμμετείχε στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, θέλησε να μεταδώσει τη δική της εμπειρία από τους Αγώνες και να εμψυχώσει τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Η Ελλάδα κατέκτησε τα πρώτα μετάλλια στη διοργάνωση, με τις Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου να παίρνουν την πρώτη θέση στη δίκωπο άνευ της κωπηλασίας και με τη Φανή Τζέλη να κατακτά το χάλκινο στο ταεκβοντό στα -55 κιλά.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δες πόση καφρίλα κρύβεται μέσα στο μυαλό των Ελλήνων οπαδών

Περάσαμε από ακτινογραφία τους εγκεφάλους Ολυμπιακών, Αεκτζήδων, Παναθηναϊκών και Παοκτσήδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ