ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες Νεότητας: Κοντά σε μετάλλιο ο Καλπογιαννάκης στην ιστιοπλοΐα

Ολυμπιακοί Αγώνες Νεότητας: Κοντά σε μετάλλιο ο Καλπογιαννάκης στην ιστιοπλοΐα

Πολύ κοντά στην κατάκτηση μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας που διεξάγονται στο Μπουένος Άιρες είναι ο ιστιοπλόος, Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης. Στα κορίτσια, η Κατερίνα Δίβαρη είναι 10η.

Πολύ κοντά στην κατάκτηση μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας που διεξάγονται στο Μπουένος Άιρες είναι ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης. Μετά και την 6η ιστιοδρομία της κατηγορίας TECHNO 293, ο ιστιοπλόος του Ν.Ο. Β. εξακολουθεί να βρίσκεται 1ος στην γενική βαθμολογία των 24 σκαφών με 5 βαθμούς και, μάλιστα, έχει αρχίσει να παίρνει διαφορά.

Ο 2ος Ιταλός, Ν. Ρένα, έχει 9 βαθμούς, ο 3ος Βρετανός, Φ. Χώκινς, έχει 15 βαθμούς, ενώ ο Κινέζος, Χ. Τσεν, είναι 4ος με 17 βαθμούς.

Στην 4η ιστιοδρομία ο Καλπογιαννάκης τερμάτισε 13 και αυτή την κούρσα την πέταξε ως χειρότερη. Η 5η διεκόπη λόγω καιρικών συνθηκών και στην 6η κούρσα κατέλαβε την πρώτη θέση.

Στα κορίτσια, η Κατερίνα Δίβαρη είναι 10η με 36 βαθμούς σε σύνολο 23 σκαφών. Στην 4η κούρσα τερμάτισε 6η, η 5η ιστιοδρομία διεκόπη και στην 6η ιστιοδρομία κατέλαβε την 14η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ