Ολυμπιακοί Αγώνες Νεότητας: Κοντά σε μετάλλιο ο Καλπογιαννάκης στην ιστιοπλοΐα

Πολύ κοντά στην κατάκτηση μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας που διεξάγονται στο Μπουένος Άιρες είναι ο ιστιοπλόος, Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης. Στα κορίτσια, η Κατερίνα Δίβαρη είναι 10η.

Πολύ κοντά στην κατάκτηση μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας που διεξάγονται στο Μπουένος Άιρες είναι ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης. Μετά και την 6η ιστιοδρομία της κατηγορίας TECHNO 293, ο ιστιοπλόος του Ν.Ο. Β. εξακολουθεί να βρίσκεται 1ος στην γενική βαθμολογία των 24 σκαφών με 5 βαθμούς και, μάλιστα, έχει αρχίσει να παίρνει διαφορά.

Ο 2ος Ιταλός, Ν. Ρένα, έχει 9 βαθμούς, ο 3ος Βρετανός, Φ. Χώκινς, έχει 15 βαθμούς, ενώ ο Κινέζος, Χ. Τσεν, είναι 4ος με 17 βαθμούς.

Στην 4η ιστιοδρομία ο Καλπογιαννάκης τερμάτισε 13 και αυτή την κούρσα την πέταξε ως χειρότερη. Η 5η διεκόπη λόγω καιρικών συνθηκών και στην 6η κούρσα κατέλαβε την πρώτη θέση.

Στα κορίτσια, η Κατερίνα Δίβαρη είναι 10η με 36 βαθμούς σε σύνολο 23 σκαφών. Στην 4η κούρσα τερμάτισε 6η, η 5η ιστιοδρομία διεκόπη και στην 6η ιστιοδρομία κατέλαβε την 14η θέση.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 δραματικοί ρόλοι κωμικών ηθοποιών που μας λύγισαν

Στιγμές που μας καθήλωσαν άνθρωποι που παραδοσιακά μάς κάνουν να γελάμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ