Οι υποψήφιοι για τις εκλογές της ΕΟΕ

Οι υποψήφιοι για τις εκλογές της ΕΟΕ

Την ερχόμενη Παρασκευή (20/10, 17.30) θα διεξαχθούν οι εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και σήμερα (18/10) ανακοινώθηκαν όλοι οι υποψήφιοι.

Με μοναδικό υποψήφιο τον Σπύρο Καπράλο και με αρκετά μέλη της πλευράς Κούβελου να βρίσκονται στο κοινό ψηφοδέλτιο θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΟΕ. Όπως ήταν αναμενόμενο την Παρασκευή θα υπάρξει μόνο ένα ψηφοδέλτιο το οποίο αποτελεί το αποτέλεσμα των "ζυμώσεων" των τελευταίων εβδομάδων.

Εκείνο που μένει να δούμε είναι ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν από τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών αφού ήδη τόσο ο κ. Βασιλακόπουλος (ΕΟΚ), όσο και ο κ. Διαθεσόπουλος (ΚΟΕ) έχουν δηλώσει πως δεν θα το πράξουν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα συνεδριάσει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17.30, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή η Ολομέλεια θα συγκροτηθεί σε σώμα, με την εκλογή Προέδρου, Α΄Αντιπροέδρου, Β΄ Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα, Ταμία, τριών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Προέδρου της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, Προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και Προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Σήμερα Τετάρτη και ώρα 15:00, έληξε η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων

Υποψήφιοι είναι οι εξής:

Πρόεδρος: Σπύρος Καπράλος

Α΄Αντιπρόεδρος: Στέλιος Αγγελούδης

Β΄ Αντιπρόεδρος: Ξενοφών Αθανασίου

Γενικός Γραμματέας: Μανώλης Κολυμπάδης

Ταμίας: Αντώνης Νικολόπουλος

Εκτελεστική Επιτροπή: Αριστοτέλης Αδαμόπουλος, Πολυξένη Αργειτάκη, Γιάννης Καρράς

Πρόεδρος Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας: Ισίδωρος Κούβελος

Πρόεδρος Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος: Μανώλης Κατσιαδάκης

Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας: Σπύρος Ζαννιάς

Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας: Αθανάσιος Βασιλειάδης

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24