ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Έλληνες της 3ης ημέρας

(BOW) STERGIOS PAPACHRISTOS & IOANNIS TSILIS & NIKOLAOS GKOUNTOULAS & (STROKE) APOSTOLOS  GKOUNTOULAS
(BOW) STERGIOS PAPACHRISTOS & IOANNIS TSILIS & NIKOLAOS GKOUNTOULAS & (STROKE) APOSTOLOS GKOUNTOULAS INTIME SPORTS

Αρκετές ελληνικές συμμετοχές τη Δευτέρα (30/7) με έντονη δράση στα αθλήματα του νερού. Ντεμπούτο στο σκιτ για τον παγκόσμιο ρέκορντμαν Ευθύμη Μίτα και τον Νίκο Μαυρομάτη.

Γεμάτο πρόγραμμα για τους Έλληνες και την 3η ημέρα των αγώνων! Η αυλαία για τα ελληνικά χρώματα ανοίγει στις 11.00 με το ντεμπούτο του παγκόσμιου ρέκορντμαν Ευθύμη Μίτα στο σκιτ, ενώ θα ακολουθήσει ο Νίκος Μαυρομάτης στο ίδιο όπλο το μεσημέρι.

Η τζουντόκα Ιουλιέτα Μπουκουβάλα θα πατήσει στο τατάμι στην κατηγορία των -57 κιλών. Αντίπαλος της είναι η Κουβάνη Γιουριλέιντις Λουπετέι Κόμπας στον γύρο των "32" (στις 11.44). .

Στην κολύμβηση (12.21) σειρά παίρνουν ο Γιάννης Δρυμωνάκος και ο Στέφανος Δημητριάδης στον προκριματικό των 200μ. πεταλούδα. Ο Δρυμωνάκος έχει τον έβδομο καλύτερο χρόνο στην τρίτη προκριματική σειρά με 1:56.48, ενώ ο Στέφανος Δημητριάδης έχει τον χειρότερο χρόνο στην τέταρτη προκριματική σειρά με 1:56.82.

Την προσπάθεια κατάκτησης μεταλλίου στην τετράκωπο άνευ (κωπηλασία) θα ξεκινήσουν (12.40) οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Στέργιος Παπαχρήστος, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου.

Στο Lord's Cricket Ground (12.57) η Ευαγγελία Ψάρρα ξαναπιάνει το τόξο. Για το γύρο των "64" αντιμετωπίζει την Ινδή Μπομπάιλα Ντέβι Λάισραμ.

Το δεύτερο αγώνα τους στο απλό ανδρών του πινγκ πονγκ θα δώσουν ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και ο Παναγιώτης Γκιώνης στον 3ο γύρο. Ο Κρεάνγκα αντιμετωπίζει (13.00) τον Δανό Μίχαελ Μέιζ και ο Γκιώνης τον Ιάπωνα Σέγια Κισικάουα (15.00).

Τις πρώτες του κούρσες στην ιστιοπλοΐα θα κάνουν (14.00) οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατεινιώτης στα 49er, ο Βαγγέλης Χειμώνας στα Laser και η Άννα Αγραφιώτη στα Laser Radial.

Η τρίτη ιστιοδρομία ξεκινάει για τον Γιάννη Μιτάκη στα Finn (16.00) και περίπου την ίδια ώρα (16.05) συνεχίζουν τις προσπάθειες τους στα Star οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας.

Τέλος, την αυλαία ρίχνουν τα κορίτσια του μπιτς βόλεϊ. Η Μαρία Τσιαρτσιάνη και η Βίκυ Αρβανίτη αναμετρώνται (18.30) με τις Ρωσίδες Βάσινα κα Βοζακόβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ