ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπλατ: "Πρώτα ξεκούραση και βλέπουμε..."

Μπλατ: "Πρώτα ξεκούραση και βλέπουμε..."
INTIME SPORTS

Η ξεκούραση έχει προτεραιότητα για τον Ντέιβιντ Μπλατ, όπως τόνισε μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με τη Ρωσία.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με τη Ρωσία στην αναμέτρηση κόντρα στην Αργεντινή τόνισε πώς εκείνο που προέχει για τον ίδιο είναι η ξεκούραση...

Ο προπονητής των Ρώσων δήλωσε χαρακτηριστικά σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Ρωσίας.

" Μόλις τελείωσε η παρουσία μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πριν απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, για το αν θα μείνω, θα ήθελα να γυρίσω στο σπίτι μου και να ξεκουραστώ για δύο βδομάδες", ανέφερε ο Μπλατ και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

" Το χάλκινο μετάλλιο είναι σαν το χρυσό. Πρώτα απ’ όλα, σήμερα νικήσαμε μία τεράστια ομάδα και το λέω ειλικρινά. Η Αργεντινή είναι μία ομάδα με παγκόσμια αστέρια, μία τοπ ομάδα και μόνο που τους νικήσαμε είναι επίτευγμα".

Τέλος, ο κόουτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ πρόσθεσε: " Τα τελευταία χρόνια κερδίσαμε τρία μετάλλια με τη Ρωσία. Αυτά τα χρόνια ήταν καταπληκτικά, γιατί είχα τη δυνατότητα να δουλέψω με σπουδαία παιδιά. Ευχαριστώ τη Ρωσία που μου έδωσε την τιμή να προπονήσω μία τέτοια ομάδα. Αυτή είναι μία συναισθηματική στιγμή για μένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ