Μέλος της ΔΟΕ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Μέλος της ΔΟΕ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Το μέλος της ΔΟΕ και ισχυρός άνθρωπος των Media, Άλεξ Γκιλάντι, κατηγορείται για σεξουαλίκη παρενόχληση από μία δημοσιογράφο.

Τελειωμό δεν έχουν τα σκάνδαλα της ΔΟΕ και η Επιτροπή Ηθικής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αναμένεται να έχει μπόλικη δουλειά το προσεχές διάστημα. Σαν να μην της έφταναν οι δωροδοκίες και τα σκάνδαλα για χρηματισμό τώρα ένα μέλος της κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Πρόκειται για τον Άλεξ Γκιλάντι (δεξιά στη φωτογραφία) ο οποίος κατηγορείται από μία δημοσιογράφο για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ ακόμα μία έκανε γνωστή ανήθικη πρόταση που της έκανε ο κατηγορούμενος στο παρελθόν.

Ο 74χρονος Ισραηλινός, πέρα από μέλος της ΔΟΕ, είναι και ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ όχι μόνο στην πατρίδα του, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο αφού στο παρελθόν ήταν αντιπρόεδρος στο NBC Sports. Οι δύο γυναίκες που προχώρησαν στην καταγγελία είναι δημοσιογράφοι με τη μία εξ αυτών να το κάνει μέσα από άρθρο της στην εφημερίδα που δουλεύει.

Πρόκειται για τη Νέρι Λίβνε η οποία αποκάλυψε ότι το 1999 η γραμματέας του Γκιλάντι της είπες ότι ο ισχυρός άνδρας των ΜΜΕ έχει μία πρόταση για εκείνη. Στη συνέχεια την πήγε σπίτι του όπου ο Γκιλάντι προχώρησε σε μία άσεμνη χειρονομία. Την ίδια ώρα μία άλλη δημοσιογράφος, η Οσράτ Κοτλέρ αποκάλυψε ότι και εκείνη είχε δεχτεί ανήθικη πρόταση από τον Γκιλάντι.

Ο Ισραηλινός τα διαψεύδει όλα ωστόσο ζήτησε συγγνώμη εάν κάποια συμπεριφορά του επέτρεψε στο να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις.

Photo credits: AP Photo/Koji Sasahara

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Τι θα απογίνουν οι άνθρωποι της πρώτης χώρας που εξαφανίζεται

Η πρώτη χώρα -θύμα της κλιματικής αλλαγής- κάνει έκκληση για βοήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24