ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιακωβάκης: "Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα γίνουν αθλητικές διοργανώσεις"

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΜΝΗΜΕΙΟ.ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ 35ου ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΜΝΗΜΕΙΟ.ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ 35ου ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Περικλής Ιακωβάκης πήρε θέση υπέρ της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων υου Τόκυο καθώς δεν μπορεί να φανταστεί πως θα γίνουν όλες οι αθλητικές διοργανώσεις φέτος με την έξαρση του κορονοϊού.

Πριν λίγες μέρες ο Περικλής Ιακωβάκης περιέγραψε με τον πλέον περιγραφικό τρόπο το πως έζησε τη συμμετοχή του λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας πριν και αυτή σταματήσει λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Ο εκ των κορυφαίων αθλητών του στίβου χτύπησε ξανά αυτή τη φορά με ένα tweet στο οποίο ανέφερε πως δεν μπορεί να φανταστεί πως θα γίνουν το καλοκαίρι διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες και πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της αναβολής τους:

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Εξόσων γνωρίζω και πάντα με τα σημερινά δεδομένα: Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα γίνουν διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις αυτό το καλοκαίρι με χιλιάδες αθλητές, προπονητές, επισήμους, κριτές, διοργανωτές, media, φιλάθλους από διάφορες χώρες. Προς αναβολή λοιπόν ΟΛΑ φέτος..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ