Η ΕΟΕ στέλνει μήνυμα στήριξης των αθλητών και αθλητριών εκτός Αθηνών

Η ΕΟΕ στέλνει μήνυμα στήριξης των αθλητών και αθλητριών εκτός Αθηνών

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα συνεδριάσει σε χώρο, εκτός της έδρας της ΕΟΕ στην Αθήνα. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής  θα συνεδριάσει σε χώρο, εκτός της έδρας της ΕΟΕ στην Αθήνα. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, στο Ολυμπιακό Μουσείο της Θεσσαλονίκης, σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού καθώς η ΕΟΕ θέλει να στείλει μήνυμα αθλητικής αποκέντρωσης και στήριξης των αθλητών και αθλητριών εκτός Αθηνών, ενώ θα ληφθούν και συγκεκριμένες αποφάσεις για την αποτελεσματικότερη αποκέντρωση του ελληνικού αθλητισμού και τη συμβολή της ΕΟΕ προς την κατεύθυνση αυτή.

Πριν από τη συνεδρίαση, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο, για την ανακοίνωση ίδρυσης Γραφείου Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας στην έδρα του Ολυμπιακού Μουσείου-Protergia Θεσσαλονίκης.

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής της Ολομέλειας, πριν από την έναρξή της θα δοθούν και οι αναμνηστικές καρφίτσες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, στους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018.

Τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ με την ευκαιρία της παρουσίας τους στη Θεσσαλονίκη, θα ξεναγηθούν στη μόνιμη έκθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ολυμπιακού Μουσείου-Protergia Θεσσαλονίκης, αλλά και στην περιοδική έκθεση Σύρων καλλιτεχνών "Untold stories" που φιλοξενείται στον ίδιο χώρο.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24