Γίνεται "Αθάνατος" ο Καπράλος

Από την Τετάρτη (26/6) ο Σπύρος Καπράλος αναμένεται να γίνει ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η Σύνοδος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής που ξεκίνησε τις εργασίες της στη Λωζάνη, θα επικυρώσει αύριο Τετάρτη 26 Ιουνίου, την ομόφωνη πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΟΕ να γίνει ο Σπύρος Καπράλος εκπρόσωπος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ είναι μεταξύ των 10 ατόμων που έχουν προταθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή και η επικύρωση της πρότασης θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης και η Ελλάδα θα αποκτήσει ξανά εκπρόσωπο της ΔΟΕ μετά από 3,5 χρόνια που η θέση ήταν κενή.

Η πρόταση αποτελεί επιβράβευση της σπουδαίας πορείας του Σπύρου Καπράλου στον αθλητισμό, είτε ως αθλητή, είτε ως παράγοντα, με κορύφωση τη θέση του Προέδρου στην ΕΟΕ που κατέχει τα 10 τελευταία χρόνια και θα διατηρήσει και στη συνέχεια.

Νωρίτερα στη συνεδρίαση, θα ληφθεί και η απόφαση για τη διεξαγωγή της Συνόδου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής το 2021 στην Αθήνα, εκδήλωση που αποτελεί ένα παγκόσμιο γεγονός με τεράστια προβολή.

Ηδη στη Λωζάνη βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ενώ θα ταξιδέψει και εντός της ημέρας από το Μινσκ, ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.