ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έμπρακτη υποστήριξη από την ΕΟΕ στους πρόσφυγες

Έμπρακτη υποστήριξη από την ΕΟΕ στους πρόσφυγες

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μέσω ενός δελτίου Τύπου που εξέδωσε γνωστοποιεί την πρόθεσή της να στηρίξει έμπρακτα τους πρόσφυγες που συρρέουν κατά χιλιάδες στη χώρα μας.

Τη Δευτέρα (12/10) ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, μαζί με μέλη της Ολομέλειας θα βρεθεί στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα προκειμένου να προσφέρουν έμπρακτα τη στήριξή τους.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

"H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ως θεματοφύλακας του Ολυμπιακού ιδεώδους στην Ελλάδα, δε θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη στο δράμα των προσφύγων που έχουν φτάσει στη χώρα μας. Για το λόγο αυτό, ενώνει τις δυνάμεις της με όσους έχουν ευαισθητοποιηθεί τον τελευταίο καιρό για τους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι αναζητούν μία καλύτερη ζωή με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στις 11.30, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος με τα μέλη της Ολομέλειας και τη συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών θα βρεθούν στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα, για να προσφέρουν αθλητικό υλικό (μπάλες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, αθλητικά παπούτσια και μπουφάν) κυρίως στα παιδιά αλλά και σε όσους διαμένουν εκεί.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η κατασκευή ενός γηπέδου μπάσκετ με τέσσερις μπασκέτες, το οποίο θα παραδώσει εκείνη την ημέρα στους πρόσφυγες, ο κ. Σπύρος Καπράλος.Η παροχή του αθλητικού υλικού έγινε με την πολύτιμη συνδρομή του Olympic Solidarity της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία εφαρμόζει ανάλογες δράσεις σε πολλά μέρη της Ευρώπης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ