ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το "ευχαριστώ" του Πετρούνια στην Stoiximan

Το "ευχαριστώ" του Πετρούνια στην Stoiximan
EUROKINISSI

Το δικό του "ευχαριστώ" στην Stoiximan για την υποστήριξή της στον δρόμο για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ρίο, είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, ευχαρίστησε την Stoiximan για την υποστήριξή της στην προσπάθειά του για την κατάκτηση της κορυφής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο Έλληνας πρωταθλητής είπε πως είναι κάτι παραπάνω από μια απλή χορηγία, καθώς η σχέση που έχει αναπτυχθεί είναι σχέση καλών φίλων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την υπέροχη υποδοχή που είχα αλλά είναι και η ώρα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην @stoiximan.gr, είναι οι άνθρωποι που πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν με τέτοιο τρόπο όπου έκαναν το έργο μου πιο εύκολο. Είναι κάτι παραπάνω από μια απλή χορηγία, καθώς η σχέση που έχει αναπτυχθεί είναι σχέση καλών φίλων. Θελω να δηλώσω πως αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας δυνατης πορείας που με την στήριξη όλων θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ