ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυστραλία: Καμία ανησυχία για τον Μπρετ Μπράουν εν όψει Τόκιο

Philadelphia 76ers head coach Brett Brown stands on the sidelines during the second half of an NBA basketball game against the Houston Rockets, Friday, Aug. 14, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool)
Philadelphia 76ers head coach Brett Brown stands on the sidelines during the second half of an NBA basketball game against the Houston Rockets, Friday, Aug. 14, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool) AP PHOTO/ASHLEY LANDIS, POOL

Η απόλυση του Μπρετ Μπράουν από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς δεν αλλάζει στο ελάχιστο τη συμφωνία του με την Αυστραλία εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Μετά από επτά χρόνια, ο Μπρετ Μπράουν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Φιλαδέλφεια Σίξερς εξαιτίας της φετινής παταγώδους αποτυχίας στα NBA Playoffs. Το front office αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον έμπειρο τεχνικό, με το γεγονός αυτό να φτάνει μέχρι την... Αυστραλία.

Κι ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο 59χρονος τεχνικός έχει επωμιστεί το βάρος της καθοδήγησης της εθνικής ομάδας της χώρας στους Ολυμπαικούς Αγώνες του Τόκιο. Η απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Φιλαδέλφεια έφερε -σε πρώτο χρόνο- μια μικρή ανησυχία, πλην όμως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τζέριλ Ρέχτερ, έσπευσε να καθησυχάσει άπαντες.

" Ο Μπρετ (Μπράουν) θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός το επόμενο καλοκαίρι στο Τόκιο, δεν αλλάζει αυτό" εξήγησε χαρακτηριστικά.

Μένει βέβαια πλέον να φανεί αν μπορεί να ασκήσει την ίδια επιρροή στον Μπεν Σίμονς, τον οποίο στην Αυστραλία ευελπιστούν να έχουν μαζί στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021. Γιατί αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος τους, να τον πείσουν να ενισχύσει -έστω για ένα καλοκαίρι- τους "boomers" με στόχο το μετάλλιο.

AP Photo/Ashley Landis, Pool

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ