ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ασφαλισμένοι όλοι οι Έλληνες αθλητές ενόψει Ρίο

Ασφαλισμένοι όλοι οι Έλληνες αθλητές ενόψει Ρίο
INTIME SPORTS

H EOE εξασφάλισε εντελώς δωρεάν για πρώτη φορά στην ιστορία, την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των μελών της Ολυμπιακής Ομάδας ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και την ασφαλιστική κάλυψη της αποστολής.

H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εξασφάλισε εντελώς δωρεάν για πρώτη φορά στην ιστορία, την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των μελών της Ολυμπιακής Ομάδας ως τους Αγώνες του Ρίο, αλλά και την ασφαλιστική κάλυψη της αποστολής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εξασφάλισε εντελώς δωρεάν για πρώτη φορά στην ιστορία, την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των μελών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και την ασφαλιστική κάλυψη της αποστολής στο Ρίο, μέσα από συνεργασίες με τον Όμιλο της Ευρωκλινικής Αθηνών και την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Με τον τρόπο αυτό καλύπτονται απόλυτα όλα τα μέλη της αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» χωρίς να επιβαρύνεται το Δημόσιο, για πρώτη φορά, καθώς μέχρι τώρα τα χρήματα για τις υποχρεωτικές αυτές καλύψεις, έβγαιναν από τα ταμεία του κράτους.

Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος Ευρωκλινική που είναι ένα σύγχρονο διαγνωστικό, χειρουργικό και θεραπευτικό κέντρο με κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καλύπτει την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας ως τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και προσφέρει δωρεάν πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων και δωρεάν νοσηλεία και επεμβάσεις σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, αναλαμβάνει το κόστος ασφάλισης των μελών της αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» αλλά και το κόστος της ασφαλιστικής κάλυψης της ομάδας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Λιλεχάμερ 2016».

Εκτός από τον Όμιλο Ευρωκλινική και την Ευρωπαϊκή Πίστη που αποκτούν τον τίτλο του Υποστηρικτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, η ΕΟΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το Εκπαιδευτικό Τμήμα Αθλητικής Φυσικοθεραπείας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών για την παροχή εθελοντικής υποστήριξης φυσικοθεραπείας στους αθλητές της Ολυμπιακής Ομάδας από οργανωμένο πανελλαδικό δίκτυο φυσικοθεραπευτών.

Επίσης, αποδέχεται την προσφορά επιμόρφωσης των αθλητικών φυσικοθεραπευτών που ήδη συνεργάζονται με τις Ομοσπονδίες με σκοπό την υψηλού επιπέδου προετοιμασία τους και συμμετοχή στην Ολυμπιακή ομάδα.

Με τις συγκεκριμένες υψηλού επιπέδου συνεργασίες η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών και τους βοηθά προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ