ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάλος για το tweet της Βούλας Παπαχρήστου!

Σάλος για το tweet της Βούλας Παπαχρήστου!

Σάλος έχει προκληθεί από το μήνυμα της ελληνίδας πρωταθλήτριας του τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, το οποίο σχετίζεται με τους Αφρικανούς και τα κουνούπια του Νείλου!

Το tweet της Παπαχρήστου έχει εκληφθεί ως ρατσιστικό από πολλούς και ήδη έχουν υπάρξει μεγάλες αντιδράσεις.

Η Ελληνίδα αθλήτρια γράφει:

Το παραπάνω σχόλιο μόνο ως χιουμοριστικό δεν αντιμετωπίστηκε, καθώς θεωρήθηκε υπερβολικό για μία αθλήτρια που ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

"Αν είναι σοβαρή η Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα, θα πρέπει να σας βάλουν στο πρώτο αεροπλάνο και να σας στείλουν πίσω" ήταν ένα από τα πολλά μηνύματα που δέχθηκε η Παπαχρήστου.

"Ξενοφοβικά σχόλια από αθλήτρια της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς είναι απαράδεκτα. Μας ντροπιάζεις" έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου στον προσωπικό της λογαριασμό.

"Καλύτερα είναι νομίζω να μην μας έρθεις στο Λονδίνο. Εδώ έχουμε Αφρικανούς, Κινέζους, Έλληνες, Τζαμαϊκανούς. Δεν χωράνε χαζοί" ήταν το σχόλιο ενός Έλληνα κατοίκου στην αγγλική πρωτεύουσα.

Με δηλώσεις που έκανε στο Contra.gr η ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε ότι: "Δεν είχα καμία πρόθεση να μειώσω κανέναν. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους και όλες τις φυλές.

Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Εγώ ασχολούμαι μόνο με τους αγώνες. Το είδα κάπου αναρτημένο αυτό το σχόλιο και το ανέβασα κι εγώ".

Εν συνεχεία μάλιστα ανέβασε ένα ακόμα post στο λογαριασμό της, με το οποίο αναφέρει πως δεν την εκφράζει αυτό που συνέβη και πως δεν προσβάλλει κανέναν:

Βέβαια, αμέσως μετά ζήτησε συγγνώμη και τόνισε πως δεν έχει καμία ανάμιξη με τα πολιτικά:

Διαβάστε ένα αφιέρωμα του oneman για την Βούλα Παπαχρήστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ