ΧΜΑΧ300: Αυτό το "Χ", δεν είναι πρώην, αλλά επόμενο!

Ίσως για πρώτη φορά, το “Χ” δεν σημαίνει πρώην, αλλά επόμενο. Και όσοι έχετε μπει στη διαδικασία να αγοράσετε ένα scοoter, ένα test ride με το ΧΜΑΧ 300 της ΥΑΜΑΗΑ, είναι αρκετό για να σας πάρει το μυαλό. (photos + video)

Όπως πήρε και το δικό μας... Στη Φλωρεντία, την πόλη των scooter, όπου η ΥΑΜΑΗΑ διοργάνωσε μια άρτια εκδήλωση για τους παρευρισκόμενους. Η συμμετοχή / παρουσία ήταν εντυπωσιακή.

Δημοσιογράφοι και λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού από όλη την Ευρώπη παραβρέθηκαν σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ιταλίας και είχαν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το προσαρμοσμένο στις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού αναβάτη scooter: Κυρίες και κύριοι, το ΧΜΑΧ 300 της YAMAHA.

Κι όμως, αυτό, είναι scooter!

Μια “κούκλα”, με υπέροχη οδηγική συμπεριφορά, ακόμη και για κάποιους από εμάς, που δεν την αντιμετωπίσαμε ως scooter, αλλά ως μοτοσικλέτα. Τα περίπου 120 χιλιόμετρα που οδηγήσαμε από την Φλωρεντία προς τη Σιένα (και πίσω), ήταν αρκετά να κατανοήσουμε ότι έτσι έπρεπε να κάνουμε. Το ΧΜΑΧ 300 είναι κάτι παραπάνω από ένα scooter. Το διαπιστώσαμε τόσο στις στροφές, στους πλακόστρωτους δρόμος, όσο και στις καθαρές ευθείες της Εθνικής Οδού.

Όταν δε, σταματήσαμε για ένα διάλειμμα, που μεταξύ άλλων περιελάμβανε τοπικές λιχουδιές και εσπρέσο, διαπιστώσαμε την εξαιρετική και καθόλου ενοχλητική οδηγική θέση.

Και ακόμα περισσότερο, τις ευκολίες που παρέχει σε έναν ταξιδιώτη το συγκεκριμένο scooter. Χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για δύο full face κράνη ή ένα κράνος και την τσάντα πλάτης.

Κάθως στέκεσαι απέναντι στο XMAX 300 μπορείς να καταλάβεις, χωρίς πολλά επεξηγηματικά σχόλια, τη φιλοσοφία της YAMAHA να μετατρέψει τις ανάγκες σου σε πολυτέλεια. Πολυτέλεια, η οποία παντρεύεται με την ισχύ και δίνουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Το XMAX 300 μπορεί να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη μέσα στην πόλη, αλλά παράλληλα να μας δώσει το έναυσμα και την ασφάλεια για εξορμήσεις μακριά από αυτήν. Είναι εξοπλισμένο με τροχούς μεγάλης διαμέτρου και πιρούνι σε στυλ μοτοσυκλέτας, ενώ το compact πλαίσιο προσφέρει ευέλικτη σπορ οδήγηση με άνεση επαγγελματικής κατηγορίας.

Η σπορ σχεδίασή του έχει ως βάση το πραγματικό DNA των MAX για δυναμική εμφάνιση. Με το ABS και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό, το XMAX 300 έχει κατασκευαστεί για να μας προσφέρει ό,τι χρειαζόμαστε.

  • Για να πάρετε κι εσείς μια γεύση από το XMAX 300, επισκεφθείτε την έκθεση μοτοσικλέτας (20 έως και 24 Απριλίου), που συνεχίζεται στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, στο κέντρο ξιφασκίας.

Ακολουθεί οπτικό υλικό από το test ride στην Φλωρεντία 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι 4 βασικές αρχές του μαλλιού του Tom Hardy

Μια τεχνική ανάλυση αφιερωμένη στο στυλ του άντρα που έχει λανσάρει τα πιο αρρενωπά κουρέματα της εποχής μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24