WRC

WRC: Αναβλήθηκαν και τα ράλι Πορτογαλίας και Ιταλίας

WRC: Αναβλήθηκαν και τα ράλι Πορτογαλίας και Ιταλίας

Ανακοινώθηκε η αναβολή και των δύο επόμενων ράλι στο WRC, σε Πορτογαλία (21-24 Μαϊου) και Ιταλία (4-7 Ιουνίου), χωρίς να έχουν προσδιοριστεί πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Η εξάπλωση του κορονοϊού και τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται στις περισσότερες χώρες του κόσμου, δεν άφησαν αλώβητο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ως προς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, η τελευταία ημέρα του ράλι Μεξικού δεν έγινε ποτέ και ο αγώνας ολοκληρώθηκε το Σάββατο, ενώ λίγες ημέρες μετά ανακοινώθηκε ότι και το επόμενο ράλι στην Αργεντινή (23-26 Απριλίου), αναβάλλεται.

Τώρα, ανακοινώθηκε η αναβολή και των δύο επόμενων ράλι, σε Πορτογαλία (21-24 Μαϊου) και Ιταλία (4-7 Ιουνίου), χωρίς να έχουν προσδιοριστεί πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχουν διεξαχθεί τρεις αγώνες, σε Μόντε Κάρλο, Σουηδία και Μεξικό.

Αξίζω να επισημανθεί ότι και φέτος το πρωτάθλημα ξεκίνησε με απίστευτο ανταγωνισμό και μακάρι όταν ξεκινήσει εκ νέου να έχουμε θέαμα υψηλού επιπέδου.

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες, όλες οι ομάδες του WRC και της FIA, στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης προς όλο τον κόσμο για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ακολουθήστε τις ιατρικές συμβουλές και μείνετε ασφαλείς και υγιείς.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ