Ράλι Αυστραλίας: Στη δεκάδα ο Σερδερίδης!

Μια σπουδαία διάκριση για τον Έλληνα ομογενή, Ιορδάνη Σερδερίδη, στη δεύτερη φετινή του εμφάνιση στο WRC με την M-Sport.

Μια σπουδαία επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα πέτυχε στο Ράλι Αυστραλίας ο Ιορδάνης Σερδερίδης, μπαίνοντας στην πρώτη δεκάδα του 13ου και τελευταίου φετινού αγώνα του WRC και παράλληλα σημειώνοντας έναν πέμπτο κι έναν όγδοο χρόνο σε δύο από τις Ειδικές Διαδρομές.

Ο Έλληνας ομογενής που ζει και εργάζεται στο Βέλγιο, συνέχισε τη σταδιακή του εξέλιξη στον κόσμο των ράλι. Μετά την περσινή επιτυχία της κατάκτησης του WRC Trophy, στην Αυστραλία -μαζί με τη συνοδηγό του Λάρα Βανέστ- έκανε το επόμενο βήμα, πετυχαίνοντας το μεγάλο όνειρο που είχε θέσει στις αρχές της χρονιάς - μια θέση στη δεκάδα σε έναν εκ των δύο αγώνων του WRC που θα έκανε φέτος με το Ford Fiesta WRC της M-Sport.

 

«Μια θέση στη δεκάδα είναι περισσότερο από ένα όνειρο για μένα!» είπε ενθουσιασμένος στον τερματισμό της τελευταίας Ειδικής του Ράλλυ Αυστραλίας ο Σερδερίδης. « Είναι φανταστικό. Η εβδομάδα ήταν δύσκολη για μένα, αλλά πετύχαμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Λίγο αργότερα, έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook: «Δέκατοι γενικής στην Αυστραλία! Προφανώς στην αρχή ήταν ένας λίγο αισιόδοξος στόχος. Η Λάρα κι εγώ πετύχαμε το καλύτερο αποτέλεσμά μας στο WRC (στα χαρτιά σε κάθε περίπτωση). Στις γρήγορες Ειδικές του Σαββάτου το διασκέδασα. Αντίθετα, σήμερα Κυριακή είχε λάσπη και πάσχιζα ίσως περισσότερο σε σχέση με τους κορυφαίους οδηγούς, που ήταν χαρούμενοι σε αυτές τις συνθήκες.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Λάρα Βανέστ, που συμφώνησε να είναι συνοδηγός μου σε αυτό το ράλι και έκανε σπουδαία δουλειά. Ευχαριστώ την M-Sport για την άριστη υποστήριξη.

 

Δεν έγινε με το τίποτα πρωταθλητής ξανά φέτος ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Για μένα, έφτασε ο καιρός να πάω παραπέρα. Αλλά νομίζω ότι οι Αρδέννες και το Haillot θα είναι ακόμα στο πρόγραμμα το 2019, μόνο και μόνο για να μοιραστώ τις καλές στιγμές μαζί σας, αγαπητοί υποστηρικτές. Το τελείωμα με μια θέση στη δεκάδα στο WRC, με έναν χρόνο στην πεντάδα και ένα στην οκτάδα Ειδικών, είναι αρκετά καλό για μένα".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το βίντεο που αποδεικνύει ότι με την Βουγιουκλάκη δεν έμπλεκες

Σαν σήμερα το 1996 έφυγε από τη ζωή η πιο αγαπημένη μας ηθοποιός και θυμόμαστε μία από τις καλύτερες στιγμές της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ