WRC

Προσοχή! Το νέο Hyundai i20 WRC... πυροβολεί!

Hyundai Motorsport GmbH
Hyundai Motorsport GmbH HYUNDAI MOTORSPORT GMBH

Δείτε το και ακούστε το νέο Hyundai i20 WRC σε δύο videos από τις δοκιμές της ομάδας στο Monte.

Πανέτοιμο να πέσει στη μάχη των ειδικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι είναι το νέο αγωνιστικό “όπλο” της Hyundai. Μια πρώτη γεύση από το νέο i20 WRC είχαμε την ευκαιρία πήραμε τον περασμένο Σεπτέμβρη στη 66η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπου ήταν από τα βασικά εκθέματα της κορεάτικης εταιρείας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Βασίζεται στην πλατφόρμα της νέας γενιάς του supermini, η οποία είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενη, αρχής γενομένης από τις διαστάσεις, καθώς μιλάμε πλέον για πεντάθυρο αμάξωμα.

Από τον περασμένο Μάρτιο οπότε και ολοκληρώθηκε η συναρμολόγησή του το νέο αγωνιστικό έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 8.000 χιλιόμετρα σε κάθε είδους επιφάνεια, σε Γερμανία, Γαλλία, Φινλανδία και Ισπανία.

H επίσημη παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στην έδρα της ομάδας, στο Alzenau της Γερμανίας, ενώ το αγωνιστικό του ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 24 Ιανουαρίου στις ασφάλτινες διαδρομές του Monte Carlo.

Οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την πρόοδο που έχει γίνει και πρόσφατα μάλιστα κατέθεσαν στην FIA όλα εκείνα τα έγγραφα που απαιτούνται για να λάβει το νέο αγωνιστικό την ομολογκασιόν. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο μήνα.

Προσφάτως, η ομάδα βρέθηκε στο Monte Carlo για δοκιμές με τους Dani Sordo και Thierry Neuville στο μπάκετ του νέου i20 WRC να προσφέρουν μοναδικό θέαμα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στα videos που σας παραθέτουμε.

Οι… πυροβολισμοί από τις απολήξεις των εξατμίσεων και οι φλόγες που πετάγονται είναι όλα τα λεφτά…

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

Εκτός WRC η Citroen το 2016!

WRC 2016: Με 14 αγώνες το πρόγραμμα

Ο Έλληνας της Toyota & οι προετοιμασίες των εργοστασίων ενόψει 2017 (VIDEO)

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ