Πλούσια εμπλοκή της Opel στα ράλι

Η Opel έχει θέσει ως στόχο την προώθηση νέων ταλέντων στους αγώνες ράλι.

Το ADAC Opel Rallye Cup, ο ισχυρότερος θεσμός αγώνων Ενιαίου στην Ευρώπη μπαίνει στην έκτη του χρονιά. Η πλατφόρμα ανάδειξης νέων ταλέντων που έχουν δημιουργήσει από κοινού η Opel με την ADAC είναι ισχυρή όπως πάντα.

Τρεις εβδομάδες πριν την εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα γίνει στο ADAC Saarland-Pfalz Rallye, 19 οδηγοί από εννέα χώρες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για το 2018. Οι δεκαέξι συμμετέχουν στην κατηγορία οδηγών με ηλικία κάτω των 27 ετών. Στο πρόγραμμα του θεσμού περιλαμβάνονται και πάλι οκτώ αγώνες του Γερμανικού Πρωταθλήματος Ράλι (DRM) καθώς και ο γερμανικός αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, το ADAC Rallye Deutschland.

Από την πρώτη του χρονιά, το 2013, το ADAC Opel Rallye Cup διατηρεί μέχρι σήμερα όλη τη γοητεία του. Όλα αυτά τα χρόνια, τα όμοια μεταξύ τους αγωνιστικά Opel ADAM Cup των 140 ίππων έχουν αποδείξει πόσο αξιόπιστα, γρήγορα και ανταγωνιστικά είναι, καθώς στα χέρια των καλύτερων οδηγών του Cup συχνά υπερισχύουν στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Ράλι απέναντι σε αυτοκίνητα με σημαντικά μεγαλύτερη ισχύ. Πέρα από συναρπαστικές μάχες για τη νίκη ανάμεσα σε πληρώματα με παραπλήσιες επιδόσεις και ένα φιλικό αλλά άκρως επαγγελματικό περιβάλλον που παρέχει στους οδηγούς μεγάλη στήριξη στους τομείς της τεχνολογίας, της εξέλιξής τους και των δημοσίων σχέσεων, υπάρχουν και έπαθλα περίπου 100.000 ευρώ στη διάθεση των συμμετεχόντων.

Και δεν είναι μόνο αυτό: από το 2013 μέχρι σήμερα, έξι κορυφαία ταλέντα της Opel κατάφεραν να κάνουν το μεγάλο βήμα από το Cup στην εργοστασιακή ομάδα ADAC Opel Rallye Junior Team και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FIA Junior ERC. Από το ξεκίνημα μάλιστα του θεσμού, η Opel αποτέλεσε σημείο αναφοράς σ’ αυτά τα εξαιρετικά ανταγωνιστικά πρωταθλήματα για νέα ταλέντα.

Τρεις εργοστασιακοί οδηγοί της Opel, ο Σουηδός Emil Bergkvist (2015), ο Γερμανός Marijan Griebel (2016) και ο Βρετανός Christopher Ingram (2017), κατέκτησαν τον τίτλο του ERC Junior τα τελευταία τρία χρόνια στο τιμόνι των ADAM R2. Πέρυσι επίσης, η 20χρονη Ιταλίδα Tamara Molinaro κατέκτησε το ERC Ladies’ Trophy με το εργοστασιακό ADAM R2. Η κυριαρχία του Opel ADAM R2 στην κατηγορία του φαίνεται από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της περασμένης χρονιάς: το αστέρι των Ράλι με τους 190 ίππους κατέκτησε επτά διεθνείς και εθνικούς τίτλους καθώς και 48 συνολικά νίκες στην κατηγορία του...

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24