WRC

Με Ford Fiesta WRC o Σερδερίδης

Με Ford Fiesta WRC o Σερδερίδης

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης θα αγωνιστεί στα Ράλι Γερμανίας και Αυστραλίας του WRC 2018 με ένα τελευταίων προδιαγραφών Ford Fiesta WRC και με στόχο - όπως τον έθεσε ο ίδιος - να βάλει στο δεύτερο εξ' αυτών την ελληνική σημαία στην πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης.

Ο Σερδερίδης έγινε πέρσι παγκόσμιος πρωταθλητής του θεσμού WRC Trophy, μετά από τρία προπαρασκευαστικά χρόνια με Ford Fiesta R5 στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι. Τώρα, ο Καβαλιώτης οδηγός, μόνιμος κάτοικος Βελγίου, ανεβαίνει στο ύψιστο σκαλοπάτι του σπορ.

"Είμαι πολύ ευτυχής που συνεργάζομαι ξανά με την M-Sport, την παγκόσμια πρωταθλήτρια, και ειδικά για το ότι θα οδηγώ το τελευταίας γενιάς Ford Fiesta WRC, που είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορείς να οδηγείς στα Ράλλυ σήμερα", δήλωσε ο Σερδερίδης, στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η M-Sport.

"Καταλαβαίνω απόλυτα την ευκαιρία που μου δίνεται, και θα κάνω όλες τις απαραίτητες προσπάθειες και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να την αξιοποιήσω πλήρως. Ο στόχος μου σ' αυτούς τους δύο αγώνες είναι μια θέση στην πρώτη 15άδα στη Γερμανία και μια θέση στην πρώτη 10άδα στην Αυστραλία, αυτό είναι ρεαλιστικό για μένα".

Με Ford Fiesta WRC o Σερδερίδης

Ο Σερδερίδης κατέληξε: "Ελπίζω να το διασκεδάσω πολύ στο τιμόνι αυτού του αυτοκινήτου, αλλά πάντοτε με σεβασμό στις συμβουλές της ομάδας. Πρέπει να ευχαριστήσω τον (σ.σ.: ιδιοκτήτη της M-Sport) Μάλκολμ Ουίλσον για αυτή τη μοναδική ευκαιρία και βέβαια τους συνεργάτες μου -ALD Automotive, Fleetback και Kroon Oil- που θα με υποστηρίζουν το 2018".

Ο Ουίλσον, από την πλευρά του, είπε: "Θα είναι σπουδαίο να υποδεχθούμε τον Ιορδάνη ξανά στο Σέρβις της M-Sport φέτος και είμαι βέβαιος ότι ανυπομονεί να βρεθεί στο τιμόνι του Fiesta WRC. Θα οδηγεί ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με τον πεντάκις παγκόσμιο πρωταθλητή Σεμπαστιάν Οζιέ και θα έχει στη διαθέσή του τα ίδια εργαλεία και τις ίδιες πληροφορίες..."

www.driveandtravel.gr

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ