MOTORSPORTS

To πρώτο Honda Adventure Camp που γίνεται στην Ελλάδα

To πρώτο Honda Adventure Camp που γίνεται στην Ελλάδα

Στο Honda Roadtrips 2017, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και στο πρώτο Honda Adventure Camp που γίνεται στην Ελλάδα.

Πέρυσι, το 2016 η εισαγωγική εταιρεία των μοτοσικλετών Honda στην Ελλάδα, διοργάνωσε το Honda Roadtrips 2017, σκοπεύοντας να εκπαιδεύσει και να μυήσει τους φίλους της μοτοσικλέτας στην κουλτούρα της περιπέτειας.

Φέτος, όσοι επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.hondaroadtrips.gr θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν το φετινό προορισμό, ψηφίζοντας ανάμεσα σε 3 υποψήφιες τοποθεσίες:

  1. Drakoula’s Teeth – Ρουμανία

  2. Omerta – Νότια Ιταλία

  3. Balkan Express – Βαλκάνια

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του προορισμού θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 28 Απριλίου.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι στο Honda Roadtrips 2017 θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και στο πρώτο Honda Adventure Camp που γίνεται στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι να υποδεχτεί και να εκπαιδεύσει 15 ομάδες αναβατών μέσα από ένα μοτοσικλετιστικό πρόγραμμα. Οι 15 ομάδες θα επιλεγούν ανάμεσα από 50 συμμετοχές που θα προκύψουν από την κλήρωση της πρώτης φάσης του Honda Roadtrips.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης λειτουργίας του Honda Adventure Camp οι 15 ομάδες αναβατών θα διαγωνιστούν σε 3 δοκιμασίες: Οδηγικές Ικανότητες σε Άσφαλτο, Test Φυσικής Αγωγής και Ψυχογραφικό Test. Στο τέλος της διαδικασίας οι δύο ομάδες (4 αναβάτες) που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή του θεσμού θα είναι αυτές που θα συμμετέχουν στο φετινό ταξίδι του Honda Roadtrips 2017.

Για το 2017 σύντροφος των 4 αναβατών θα είναι η νέα Honda X-ADV. Συνδυάζει το SUV στυλ και τη γοητεία μιας μοτοσικλέτας off-road με ανθεκτικό πλαίσιο, αναρτήσεις μεγάλων διαδρομών, ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και ισχυρές επιδόσεις από ένα δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με διπλό συμπλέκτη DCT.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ