MOTORSPORTS

Τερμάτισε το συμβόλαιο του Φενάτι η ομάδα του

Τερμάτισε το συμβόλαιο του Φενάτι η ομάδα του

Η "Marinelli Snipers" διέκοψε το συμβόλαιο του Ρομάνο Φενάτι μετά την ανεύθυνη πράξη του Ιταλού αναβάτη κατά τη διάρκεια της κούρσας στο Μισάνο.

Ο Ρομάνο Φενάτι μπορεί να έπεσε στα μαλακά (αποκλεισμός από δύο αγώνες) για την απαράδεκτη ενέργεια που έκανε στην πίστα του Μισάνο , όταν πάτησε το φρένο του Στέφανο Μάντζι την ώρα που οδηγούσαν δίπλα δίπλα, ωστόσο η ομάδα του δεν έδειξε την ίδια επιείκεια. Η "Marinelli Snipers" ανακοίνωσε σήμερα (10/9) τη διακοπή του συμβολαίου του 22χρονου Ιταλού αναβάτη.

" Ανακοινώνουμε ότι η ομάδα Marinelli Snipers αποφάσισε να ακυρώσει τη σύμβαση με τον πιλότο Ρομάνο Φενάτι από αυτή τη στιγμή, εξαιτίας της αντιαθλητικής, επικίνδυνης και επιβλαβούς συμπεριφοράς του, που βλάπτει την εικόνα όλων μας. Με μεγάλη λύπη πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι αυτή η ανεύθυνη πράξη θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ενός άλλου αναβάτη και αυτό είναι αδικαιολόγητο", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας.

Όσο για τον αρνητικό πρωταγωνιστή; Ο Φενάτι παραδέχτηκε το λάθος του μέσω δήλωσης του στα social media. " Ζητώ συγνώμη από όλον τον αθλητικό κόσμο. Αυτό το πρωί, με καθαρό μυαλό, σκέφτηκα τι συνέβη και ήθελα να είναι ένα κακό όνειρο. Έκανα μία ντροπιαστική κίνηση, δεν ήταν αντρίκια. Δέχομαι σωστά την κριτική και κατανοώ την δυσαρέσκεια που υπάρχει για μένα, η εικόνα που έβγαλα για το άθλημα ήταν απαίσια. Δεν είμαι έτσι και όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν αυτό", δήλωσε ο Ιταλός αναβάτης.

Photo credits: AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ