MOTORSPORTS

Συγκλονιστικό ξέσπασμα οδηγού της F2 στο team radio: "Δεν θέλω να τρέχω πια..."

Συγκλονιστικό ξέσπασμα οδηγού της F2 στο team radio: "Δεν θέλω να τρέχω πια..."

Νεαρός οδηγός της Formula 2 δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα στο team radio: "Το ορκίζομαι, δεν με υποστηρίζετε. Δεν θέλω πια να τρέχω σε αυτό το πρωτάθλημα" (VIDEO).

Τον Αρζούν Μαΐνι δεν τον γνωρίζετε. Δεν τον γνωρίζουν ακόμη και εκείνοι που παρακολουθούν στενά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πρόκειται για έναν 20χρονο οδηγό που τρέχει στην Formula 2 με την Trident Racing και ονειρεύεται κάποια στιγμή να βρει μια ευκαιρία για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Formula 1. Προς το παρόν, πάντως, ο νεαρός Ινδός είναι τρομερά απογοητευμένος από το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται, με το ξέσπασμά του στο team radio μετά το τέλος του σημερινού sprint race στην πίστα Πολ Ρικάρντ της Γαλλίας να είναι αν μη τι άλλο ανατριχιαστικό.

" Το ορκίζομαι, δεν με υποστηρίζετε καθόλου. Κάνω ό,τι μπορώ σε κάθε γαμ....νη διαδικασία, δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό! Δεν έχω γαμ....νη ταχύτητα όταν βγαίνω από την στροφή, γιατί κανείς σας δεν με πιστεύει γαμώτο;;; Δεν θέλω να τρέχω πια σε αυτό το πρωτάθλημα, να πάει στο διάολο" ακούγεται να λέει ο Ινδός οδηγός την ώρα που κατευθύνεται προς το pit-lane, όπου συνάντησε τους δημοσιογράφους για να δώσει μια εξήγηση για το τρομερά συναισθηματικό του ξέσπασμα.

" Στη διάρκεια του διημέρου χάσαμε 7 χλμ/ώρα στην ευθεία. Είπαν ότι έλιωσε ένας σωλήνας, τον αντικαταστήσαμε για τις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά έλιωσε ξανά. Δεν είχα ταχύτητα απέναντι στον teammate μου ή οποιονδήποτε άλλο. Είπαν ότι διόρθωσαν το πρόβλημα, αλλά είδα κι άλλους να αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση. Αυτό που συμβαίνει σε αυτό το πρωτάθλημα είναι αστείο".

Ο Μαΐνι εξήγησε, πάντως, ότι δεν ήταν αναστατωμένος με τους ανθρώπους της ομάδας του, της Trident Racing, αλλά με τους διοργανωτές της Formula 2, τους οποίους κατηγόρησε ευθέως: " Σκοτώνουν τις καριέρες μας. Τις διαλύουν. Αυτή τη στιγμή δεν έχω λόγια, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει".

Δείτε (με ήχο) το χαρακτηριστικό VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ