MOTORSPORTS

Ο Εβανς νικητής στην Πόλη του Μεξικού

Ο Εβανς νικητής στην Πόλη του Μεξικού

Ο Μιτς Εβανς της Panasonic Jaguar Racing, αναδείχθηκε νικητής, ακολουθούμενος από τον Αντόνιο Φέιλξ ντα Κόστα της DS Techeetah, ενώ ο Σεμπαστιάν Μπουεμί της Nissan e.dams, έμεινε τρίτος.

Ο 4ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των ηλεκτρικών μονοθεσίων στην Πόλη του Μεξικού, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Ο Μιτς Εβανς της Panasonic Jaguar Racing, αναδείχθηκε νικητής, ακολουθούμενος από τον Αντόνιο Φέιλξ ντα Κόστα της DS Techeetah, ενώ ο Σεμπαστιάν Μπουεμί της Nissan e.dams, έμεινε τρίτος.

Την πολ ποζίσιον είχε ο Αντρέ Λότερερ της TAG Heuer Porsche, όμως τον προσπέρασε ο Εβανς και τον περιόρισε στην 4η θέση. Στον αγώνα, που υπήρξαν και ατυχήματα, έκανε την εμφάνισή του και το αυτοκίνητο ασφαλείας, ένα ηλεκτρικό BMW i8.

Ο Εβανς νικητής στην Πόλη του Μεξικού

Με την επανεκκίνηση του αγώνα, ο Εβανς, με 35 λεπτά της ώρας να απομένουν για την πτώση της καρό σημαίας (ο αγώνας διαρκεί 45 λεπτά + 1 γύρο). Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, όλα τα αυτοκίνητα έπρεπε να μειώσουν την ενέργεια κατά 5kW κι εκεί ήταν που έπρεπε να κάνουν καλή διαχείριση της ενέργειας, προκειμένου να φθάσουν στον τερματισμό.

Στα δοκιμαστικά, ο Ντάνιελ Αμπντ, είχε έξοδο με το Audi Sport Abt Schaeffler, πήγε στο νοσοκομείο, αλλά του επέτρεψαν να αγωνιστεί, χωρίς να καταφέρει να τερματίσει. Επόμενος αγώνας στις 29 Φεβρουαρίου στο Μαρακές, στη μαγευτική πόλη του Μαρόκου.

Τελική κατάταξη:

Ο Εβανς νικητής στην Πόλη του Μεξικού

Βαθμολογία:

Ο Εβανς νικητής στην Πόλη του Μεξικού
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ