MOTORSPORTS

Ο αγώνας που θα αναδείξει τα μελλοντικά αστέρια του MotoGP

This image is released on Tuesday, April 2, 2019 by myWorld Solutions AG. At the Red Bull Grand Prix of The Americas, motor sport fans have the opportunity to register for the MotoGP[TM] Cashback Program and to win a tour behind the scenes of the MotoGP[TM] race. For further information visit: www.apmultimedianewsroom.com/newsaktuell. (Dorna/MotoGP/mWS myWorld Solutions AG via AP Images)
This image is released on Tuesday, April 2, 2019 by myWorld Solutions AG. At the Red Bull Grand Prix of The Americas, motor sport fans have the opportunity to register for the MotoGP[TM] Cashback Program and to win a tour behind the scenes of the MotoGP[TM] race. For further information visit: www.apmultimedianewsroom.com/newsaktuell. (Dorna/MotoGP/mWS myWorld Solutions AG via AP Images) AP

H δράση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό συνεχίζεται με τον δεύτερο αγώνα Red Bull MotoGP Rookies Cup που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.

Αν είσαι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το καλό είναι ότι η δράση δεν σταματά ποτέ. Η Κυριακή (30/6) είναι μια μέρα αφιερωμένη σε όλους αυτούς που αγαπούν την αδρεναλίνη και την ταχύτητα. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες σε Formula 1 και MotoGP, αλλά και ο 2ος αγώνας του Red Bull MotoGP Rookies Cup που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.

Ο αγώνας αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς αυτοί που συμμετέχουν είναι αναβάτες χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε κάποιο Grand Prix. Από το 2007 που διεξήχθη για πρώτη φορά, πολλοί από τους συμμετέχοντες προχώρησαν στο MotoGP. Με λίγα λόγια, πρόκειται για έναν τον αγώνα από τον οποίο θα αναδειχθούν τα μελλοντικά αστέρια του Moto GP. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 16:20 και θα είναι διάρκειας 60 λεπτών περίπου.

Μπορείς να τον απολαύσεις καθισμένος αναπαυτικά στον καναπέ σου, από την τηλεόρασή σου, καθώς ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και από τοCOSMOTESPORT7HD και παράλληλα θα γίνεται LIVE μετάδοση στο YouTube Channel της COSMOTE TV.

Συντονίσου στις 16:20.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ