MOTORSPORTS

Νέα ημερομηνία για τον τελευταίο αγώνα του MiniGP Cup

Νέα ημερομηνία για τον τελευταίο αγώνα του MiniGP Cup

Μετά την αναγκαστική αναβολή λόγω κακοκαιρίας, το MiniGP Cup θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου στο Kartodromo

Με τους τίτλους να κρίνονται όλοι στον τελευταίο αγώνα και με αθλητές να ισοβαθμούν και να ετοιμάζονται σκληρά, θα εξελιχθεί ο 3ος και τελευταίος για το 2015 αγώνας του μοναδικού MiniGP Cup.

Στο αμφιθεατρικό Kartodromo στις Αφίδνες, οι λιλιπούτειοι, έφηβοι αλλά και οι μεγαλύτεροι αθλητές του IMR Cup, θα δώσουν τα πάντα για το θριαμβευτικό κλείσιμο του 2015 αλλά και για να κλέψουν τις εντυπώσεις εν όψει του 2016.

Φυσικά το ενδιαφέρον είναι εστιασμένο στους 2 πρωταγωνιστές της κατηγορίας MiniGP (14-17 ετών) όπου ο Δημήτρης Καρακώστας και ο Νότης Παπαπαύλου θα μονομαχήσουν για το τίτλο ερχόμενοι στον τελευταίο αγώνα ισοβαθμώντας απόλυτα, έχοντας ακόμα και τον ίδιο αριθμό νικών και δεύτερων θέσεων.

Στην κατηγορία MiniGP1 (9-13 ετών) ο Χρήστος Παπανικολάου έχει το προβάδισμα αλλά οι Νίκος Ελευθεριάδης και Γιάννης Περιστεράς ισοβαθμούν στην 2η θέση για την οποία θα παλέψουν επι ίσοις όροις έχοντας φυσικά τον νού του και στον Παπανικολάου αφού μαθηματικά έχουν ελπίδες και για τον τίτλο.

Θεωρητικές ελπίδες για τίτλο έχει ο Γιάννης Περιστεράς και στην κατηγορία KidGP (7-10 ετών) όπου όμως ο Βασίλης Παντελεάκης έχει δείξει ότι «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του»!

Στο IMR Cup και στην ομώνυμη κατηγορία, ο τίτλος μεν έχει κριθει υπέρ του Σωτήρη Στυλιάδη ο οποίος βεβαίως και θέλει να κλείσει θριαμβευτικά την χρονιά με τον σταθερά ανερχόμενο Γιάννη Λογοθέτη και τον πολύ έμπειρο Γρηγόρη Ελευθεριάδη να δηλώνουν έτοιμοι για όλα. Όλα ανοικτά και στην κατηγορία των ταχύτατων μικρών μοτοσυκλετών, των Open Pit Bikes, όπου ο Ροδίτης Μάριος Κασάπης πρέπει να αποφύγει το λάθος γιατί τα φιλαράκια, ο Νίκος Λιόλιος και ο Μάνος Φασουλάκης που μονομαχούν για την 2η θέση του Κυπέλλου, καιροφυλακτούν!

Kυριακή 8 Νοεμβρίου 11:30 - Πίστα Kartodromo-Αφίδνες

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver:

Οι πρώτες φωτογραφίες των Honda CB500X - NC750X MY2016

Η Volvo με τον κορυφαίο στον κόσμο εξομοιωτή πλαισίου

Kawasaki ZZR 1400 MY2016: Euro4 χωρίς συμβιβασμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ