Με νέα προσφορά το Piaggio Beverly 300 ABS

Όφελος 290 ευρώ και τιμή 4.090 ευρώ για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Ένα από τα πλέον ισχυρά ονόματα στο χώρο των scooters, το Beverly διακρίνεται για την εξαιρετική του ευελιξία, την αξιοπιστία και την ασφάλεια, που έγινε ακόμα πιο ισχυρή με τη χρήση του ABS.

Το Beverly 300 ABS, εφοδιάζεται με μονοκύλινδρο 4-χρονο, 4-βάλβιδο κινητήρα 278 κ.εκ. με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί σε Euro4. Είναι γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικός στην κατανάλωση (31,2 χλμ./ λίτρο στον κύκλο δοκιμών WMTC). Παράλληλα, με το αποτελεσματικό πλαίσιο τύπου μοτοσικλέτας, το Beverly είναι ιδανικό τόσο για τις αστικές όσο και τις υπεραστικές μετακινήσεις.

Έχοντας το προηγμένο σύστημα ABS/ASR στον βασικό εξοπλισμό, φρενάρει αποτελεσματικά σε κάθε τύπο οδοστρώματος, ενώ αποδεικνύεται και λειτουργικό με τη θύρα USB στο εσωτερικό της ποδιάς. Εξάλλου, διαθέτει το Bike Finder - σύστημα ταχείας αναγνώρισης και εντοπισμού του οχήματος μέσω της ενεργοποίησης των φλας, ενώ με τη μεγάλη χωρητικότητα του χώρου αποθήκευσης, μπορεί να φιλοξενήσει δύο full-face κράνη.

Αν αναζητάτε επιδόσεις και αξιοπιστία στις μετακινήσεις σας με σχεδιασμό που ξεχωρίζει, το BEVERLY 300 ABS είναι η ιδανική πρόταση! Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης Piaggio για να επιλέξετε την έκδοση που σας ταιριάζει και να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό οχημάτων:

Beverly 300 ABS – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.090 €

Beverly 300 S ABS – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.090 €

Beverly 300 “POLICE” ABS – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.190 €

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24