MOTORSPORTS

Έτοιμη η Nissan για το ντεμπούτο στην ηλεκτρική Formula

Έτοιμη η Nissan για το ντεμπούτο στην ηλεκτρική Formula
COPYRIGHT 2018

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο της Nissan στο πρωτάθλημα της Formula E, ξεκίνησε επίσημα με την καρό σημαία στον τελευταίο γύρο της τέταρτης σεζόν του πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο της Nissan στο πρωτάθλημα της Formula E, ξεκίνησε επίσημα με την καρό σημαία στον τελευταίο γύρο της τέταρτης σεζόν του πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη. Η Nissan θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια της πέμπτης σεζόν του θεσμού, που ξεκινά τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό μοντέλο, είναι το πρώτο ιαπωνικής προέλευσης που θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί σε 12 διαφορετικές τοποθεσίες, ανά την υφήλιο, το 2018 και το 2019. Το αυτοκίνητο της Nissan για την Formula E, έρχεται ως συνέχεια της κυκλοφορίας της δεύτερης γενιάς του Nissan LEAF.

Η Nissan, ως κατασκευαστής του Nissan LEAF, του ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, αξιοποιεί το πρωτάθλημα ηλεκτροκίνητων αγώνων για να παρουσιάσει τη στρατηγική του Nissan Intelligent Mobility.

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασικό πυλώνα της συγκεκριμένης στρατηγικής, η οποία επιδιώκει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Η εταιρεία σκοπεύει να πουλήσει 1 εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα ετησίως μέχρι το οικονομικό έτος 2022, συμπεριλαμβανομένων των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων και των μοντέλων e-POWER.

Η Nissan ανακοίνωσε την είσοδό της στη Formula E στο περσινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, ενώ παρουσίασε το όχημα της Formula E, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ