Άλεξ Ζανάρντι: Η ζωή του δεν είναι (πλέον) σε κίνδυνο

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η ζωή του Άλεξ Ζανάρντι δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο.

Ο Άλεξ Ζανάρντι δίνει εδώ και δύο ημέρες ακόμη έναν μεγάλο αγώνα, για να μείνει ζωντανός. Το ατύχημα που είχε το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουνίου με χειρήλατο αμαξίδιο τον έφερε σε σημείο να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, μπήκε άμεσα στο χειρουργείο και, όπως όλα δείχνουν, θα τα καταφέρει.

Η νεότερη ενημέρωση που υπάρχει από την Ιταλία αναφέρει πως η ζωή του δεν είναι πλέον σε κίνδυνο. Παραμένει όμως άγνωστο πόσο θα επηρεαστεί αυτή από εδώ και πέρα, αφού οι γιατροί δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τις συνέπειες που θα έχει το ατύχημά του. Έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό η ζημιά που προκλήθηκαν στα οστά του προσώπου του, το μείζον όμως είναι να φανεί πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του σε νευρολογικό επίπεδο, αλλά και στο κομμάτι της όρασής του.

Το επόμενο δεκαήμερο θα είναι σημαντικό για να αποσαφηνιστεί τι μέλλει γενέσθαι, αλλά και το κατά πόσο ο Άλεξ Ζανάρντι θα μπορέσει να αφήσει πίσω του ακόμη μία πολύ μεγάλη προσωπική δοκιμασία. Στη διάρκεια της ζωής του, έχει αποδείξει ξανά και ξανά πως είναι... Ironman. Το ίδιο θέλουν όλοι να κάνει ακόμη μία φορά...

AP Photo/Mauro Pimentel

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.