ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Θριαμβευτής ο Breen

Θριαμβευτής ο Breen

Ο Craig Breen είναι ο νικητής του Ράλλυ Ακρόπολις - η πρώτη του νίκη σε διεθνή αγώνα. Πρόκειται, παράλληλα, για την πρώτη νίκη του Peugeot 208 T16 R5 στο ντεμπούτο του.

Ο Bryan Bouffier με το Citroen DS3 RRC ακολούθησε 2ος, ενώ ο Kajetan Kajetanowicz με το Ford Fiesta R5 συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

1 BOUFFIER Bryan/PANSERI Xavier CITROEN DS3 RRC: «Είναι καλή θέση, αλλά δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Έκανα, βέβαια, τρία λάθη. Είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου, την ομάδα και τον συνοδηγό μου.»

2 BREEN Craig/MARTIN Scott PEUGEOT 208 T16 R5: «Είμαι πανευτυχής. Είναι η πρώτη μου νίκη σε διεθνή αγ ώνα και στο ντεμπούτο του αυτοκινήτου. Δεν έχω λόγια. Είναι η μεγαλύτερη ημέρα στην καριέρα μου μέχρι στιγμής.»

3 LAPPI Esapekka/FERM Janne SKODA Fabia S2000: «Δεν μπορέσαμε να παλέψουμε για τη νίκη. Δεν ξέρω αν φταίω εγώ ή η έλλειψη του τούρμπο. Νομίζω πως μας έλειψε η δύναμη.»

4 KAJETANOWICZ Kajetan/BARAN Jaroslaw FORD Fiesta R5: «Ήταν τέλειο σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ την ομάδα μου και τους θεατές. Είναι φοβεροί. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μας. Είμαι κουρασμένος, αλλά έτσι είναι το Ράλλυ Ακρόπολις.»

5 GRYAZIN Vasily/EREMEEV Dmitry FORD Fiesta S2000: «Είμαι χαρούμενος. Η ειδική ήταν απίστευτη. Πήραμε βαθμούς, αλλά χάσαμε πολύ χρόνο λόγω του κλαταρίσματος.»

7 MAGALHAES Bruno/MAGALHAES Carlos PEUGEOT 207 S2000: «Ήταν δύσκολο, ιδίως σήμερα. Είχαμε πρόβλημα. Αλλάξαμε το στήσιμο της ανάρτησης. Πέρα από αυτό, ήταν εντυπωσιακό για εμάς να είμαστε στην 5η θέση. Σε τρία χρόνια έκανα τρία ράλλυ στο χώμα. Και το αυτοκίνητο είναι παλιό.»

8 WIEGAND Sepp/FRANK Christian SKODA Fabia S2000: «Είναι καλό που γράψαμε χιλιόμετρα. Δείξαμε την ταχύτητά μας στην άσφαλτο και θα προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.»

9 TARABUS Jaromir/TRUNKAT Daniel SKODA Fabia S2000: «Οδήγησα προσεκτικά για να τερματίσουμε. Προσπάθησα να πιέσω λίγο, αλλά δεν είχα καλή αίσθηση.»

Περισσότερα σε λίγο...

TAGS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ