ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Η Total Ελλάς ΑΕΕ υποστηρικτής της ομάδας PEUGEOT AUTOKAR KARELLIS στο RALLY ACROPOLIS

Η Total Ελλάς ΑΕΕ υποστηρικτής της ομάδας PEUGEOT AUTOKAR KARELLIS στο RALLY ACROPOLIS

Η TOTAL ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ θα συμμετέχει στο διεθνές SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017 σαν υποστηρικτής της ομάδας PEUGEOT AUTOKAR KARELLIS.

Το Ελληνικό πλήρωμα, που αποτελείται από τους Χρυσόστομο Καρέλλη και Ηλία Παναγιωτούνη, θα λάβει μέρος στους αγώνες με ένα αγωνιστικό Peugeot 208VTI της κατηγορίας R2 και με την υποστήριξη του Ομίλου ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ και της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας της PEUGEOT.

Τα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικά TOTAL QUARTZ θα προστατέψουν και θα ενισχύσουν την απόδοση του κινητήρα του αγωνιστικού αυτοκινήτου της αντιπροσωπείας της PEUGEOT καθόλη τη διάρκεια των αγώνων που θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή, 3 και 4 Ιουνίου αντίστοιχα, στη Λαμία, στις ειδικές διαδρομές της Φθιώτιδας και της Φωκίδας.

Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα των εργαστηρίων Έρευνας και Ανάπτυξης της TOTAL έχουν αναπτύξει τα λιπαντικά TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-30 και TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30, εγκεκριμένα από τον Όμιλο PSA (PEUGEOT-CITROEN-DS), τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του Peugeot 208VTI του ελληνικού πληρώματος. Προσφέρουν προστασία από τη φθορά μειώνοντας την τριβή, αποφεύγοντας την υπερθέρμανση, εξασφαλίζοντας την καθαρότητα των μηχανικών μερών, καθώς και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-30

Το νέο λιπαντικό εργοστασιακού γεμίσματος του ομίλου PSA (PEUGEOT-CITROEN-DS) και ειδικότερα για τους εξοπλισμένους με e-HDI, τεχνολογία Stop & Start για κίνηση στην πόλη, αλλά και για υβριδικά αυτοκίνητα. Συνθετικής τεχνολογίας, με σύνθεση Low SAPS ιδανικό για κινητήρες βενζίνης και diesel. Ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά για την άριστη απόδοση και προστασία του κινητήρα.

TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30

Τεχνολογία "οικονομίας καυσίμου", εγκεκριμένη με την πιο σύγχρονη προδιαγραφή του ομίλου PSA. Ειδικά σχεδιασμένο για τους κινητήρες βενζίνης και diesel των τελευταίων μοντέλων CITROEN PEUGEOT και DS και για τα συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων που διαθέτουν.

Σχετικά με τον όμιλο TOTAL

Η TOTAL είναι μια παγκόσμια εταιρεία παραγωγής και παροχής ενέργειας, μια κορυφαία πολυεθνική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου και ο δεύτερος μεγαλύτερος ενεργειακός όμιλος στον κόσμο με τη SUNPOWER. Οι 100.000 εργαζόμενοί της δεσμεύονται στο να παρέχουν ενέργεια που είναι ασφαλέστερη, καθαρότερη, πιο αποτελεσματική, καινοτόμα και προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχει επικεντρωθεί στην εξασφάλιση ότι οι λειτουργίες της σε περισσότερες από 130 χώρες παγκοσμίως προσφέρουν με συνέπεια οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη.

www.total.com

Σχετικά με την TOTAL ΕΛΛΑΣ

Η Total Ελλάς ΑΕΕ, είναι θυγατρική της Total, για τον κλάδο Marketing and Services, για την Ελλάδα και Αλβανία, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Κύπρο, Γεωργία και Αρμενία. Το εύρος των δραστηριοτήτων μας εστιάζεται στον εφοδιασμό της αγοράς με λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, την βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία και με χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, στοχεύοντας στη μείωση των λειτουργικών εξόδων, στη βελτίωση της απόδοσης και την εξασφάλιση της μακροζωίας τους εξοπλισμού.

www.total.gr

www.facebook.com/totalhellas

TAGS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ