ΡΑΛΙ

Το νέο Gymkhana θα σου κόψει την ανάσα

Το νέο Gymkhana θα σου κόψει την ανάσα
Gmihana

Το ένατο βίντεο της σειράς Gymkhana μόλις κυκλοφόρησε, με τον Κεν Μπλοκ να κάνει απίστευτα πράγματα πίσω από το τιμόνι τoυ νέου Ford Focus RS RX σε βιομηχανική περιοχή της Νέας Υόρκης. Απολαύστε τον.

Η Hoonigan Racing Division (παλαιότερα Monster World Rally Team) παρουσίασε την Τρίτη (13/9) το ένατο μέρος των ταινιών μικρού μήκους, Gymkhana. Το ένατο αυτό μέρος τιτλοφορείται Ken Block's GYMKHANA NINE: Raw Industrial Playground, οδηγός είναι και πάλι ο Αμερικάνος Κεν Μπλοκ, ο οποίος οδηγεί το νέο Ford Focus RS RX σε βιομηχανικές περιοχές της Δυτικής Νέας Υόρκης.

Ο 49χρονος οδηγός δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα του μικρού μήκους ταινία: " Ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψω στη φιλοσοφία των πρώτων Gymkhana.

Το να τρέχεις μέσα σε μια ολόκληρη πόλη έχει πολύ ενδιαφέρον και το διασκέδαζα, αλλά νιώσαμε την ανάγκη να γυρίσουμε στα βασικά, ειδικά τώρα με το νέο Ford Focus RS RX θέλαμε να είναι το επίκεντρο του video. Συνεργαστήκαμε επίσης με τo Forza Horizons 3 videogame, το οποίο μας ενέπνευσε για μερικά tricks. Όλα πήγαν τέλεια και είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα".

Δείτε την ταινία μικρού μήκους, τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Μπράιαν Σκότο.

TAGS ΡΑΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ