ΡΑΛΙ

Με νέο αυτοκίνητο στο Ράλλυ Start Line ο Χαλκιάς

Με νέο αυτοκίνητο στο Ράλλυ Start Line ο Χαλκιάς

Επανεκκίνηση των αγώνων χώματος το Σάββατο 18 Ιουλίου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με το ράλλυ Start Line που θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περίοχη του Λουτρακίου!

Με το Ράλλυ Start Line, ανοίγει η αυλαία των αγώνων ράλλυ χώματος, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το Σάββατο 18 Ιουλίου, στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου. Το πρωτάθλημα, φέτος, λόγω κορονοϊού, θα έχει μόνο τέσσερις αγώνες, σε Κορινθία, Φθιώτιδα, Ηλεία και Βοιωτία, ενώ θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο αναδεικνύοντας τον πρωταθλητή για το 2020.

Στη φετινή του μορφή ο πρώτος αγώνας στην Κορινθία, περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές «Λουτράκι» και «Πίσσια», οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί και στο Ράλλυ Ακρόπολις παλαιότερων ετών. Μετά από πολλά χρόνια σε αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος, το τρίτο τμήμα του αγώνα θα διεξαχθεί σε νυχτερινές συνθήκες, με τις μάχες να αναμένονται συγκλονιστικές υπό το φως των προβολέων των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Με νέο αυτοκίνητο στο Ράλλυ Start Line ο Χαλκιάς

Η εκκίνηση θα δοθεί στο 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο το Σάββατο στις 15:15 από το Λουτράκι, με την ομώνυμη ειδική διαδρομή να διεξάγεται 44 λεπτά αργότερα. Στην συνέχεια οι πρωταγωνιστές του αγώνα θα κατευθυνθούν στην ειδική διαδρομή «Πίσσια», με τα τεχνικά της κομμάτια να αποτελούν πρόκληση για όλα τα πληρώματα. Μετά από 5 απαιτητικές ειδικές διαδρομές στις 22:19 θα τερματίσει στο Λουτράκι το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Στον αγώνα, θα κάνει ντεμπούτο ο Θέμης Χαλκιάς με το νέο απόκτημα της Halkias Racing, ένα Ford Fiesta R5, στην τελευταία του εξέλιξη Evo2, έχοντας συνοδηγό τον έμπειρο Λεωνίδα Μαχαίρα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε στο φετινό πρωτάθλημα χώματος με ένα αυτοκίνητο κορυφαίων προδιαγραφών R5. Στόχος μας είναι να προσαρμοστούμε άμεσα με τον Λεωνίδα στις απαιτήσεις του αυτοκινήτου, να κινηθούμε γρήγορα και θεαματικά και να διεκδικήσουμε τις κορυφαίες θέσεις σε κάθε αγώνα» τονίζει ο Θέμης Χαλκιάς, με τη συμμετοχή του να υποστηρίζει το έργο του Συλλόγου “Η ΠΙΣΤΗ”, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις .

TAGS ΡΑΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ