ΡΑΛΙ

Αυτοκίνητο σε αγώνες στην Τρίπολη έπεσε σε θεατές, τραυματίες δύο ανήλικοι

Αυτοκίνητο σε αγώνες στην Τρίπολη έπεσε σε θεατές, τραυματίες δύο ανήλικοι

Παραλίγο τραγωδία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην Τρίπολη, όταν ένα αμάξι έχασε τον έλεγχο, έπεσε σε θεατές και τραυμάτισε ελαφρά τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικους (video).

Ατύχημα προκλήθηκε στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες, για τον 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων, την Κυριακή (12/11).

Ένα αυτοκίνητο την ώρα της εκκίνησης, μετά από επαφή με άλλο όχημα βγήκε εκτός πορείας, με κατεύθυνση προς τους θεατές που παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή τους αγώνες.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε δύο ανηλίκους 9 και 15 ετών, μια γυναίκα 47 ετών και έναν άνδρα 38 ετών. Τα άτομα μεταφέρθηκαν έγκαιρα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς και είναι εκτός κινδύνου.

Να σημειώσουμε ότι στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες, δεν είχαν ληφθεί κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, ώστε να προστατεύονται οι θεατές ή ακόμα και οι συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση:

"Κατά τη διάρκεια του 2ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων, στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, και ειδικότερα του δεύτερου αγώνα της Κατηγορίας Τουρισμού, το αυτοκίνητο με το Νο28 (Χασάπης Τρύφωνας, Citroen AX Maxi/E11) μετά από επαφή με άλλο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της εκκίνησης παρέκκλινε της πορείας του και παρέσυρε τη σειρά προστατευτικών κιγκλιδωμάτων.

Ως αποτέλεσμα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης "Η Ευαγγελίστρια" δύο ανήλικοι 9 και 15 ετών, μια γυναίκα 47 ετών και ένας άνδρας 38 ετών. Καθώς αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση των ιατρών του Νοσοκομείου μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, οι πληροφορίες μέχρι ώρας αναφέρουν ότι οι δύο ανήλικοι θα διανυκτερεύσουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ η 47χρονη και ο 38χρονος μετά τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.

Το Αθλητικό Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση μόλις υπάρξει επίσημη".

Πηγή: arcadia938.gr

TAGS ΡΑΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ