MOTOGP

Σοκαριστικό ατύχημα στο MotoGP: Άγιο είχε ο Βαλεντίνο Ρόσι

Σοκαριστικό ατύχημα στο MotoGP: Άγιο είχε ο Βαλεντίνο Ρόσι

Άγιο είχε ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος είδε μια... ιπτάμενη μοτοσυκλέτα -μετά τη σύγκρουση του Ζοάν Ζαρκό με τον Φράνκο Μορμπιντέλι- να περνάει για εκατοστά δίπλα από το κεφάλι του.

Λίγο έλειψε το MotoGP της Αυστρίας να μείνει στην ιστορία για τον χειρότερο λόγο. Με είκοσι γύρους να απομένουν για την ολοκλήρωση του αγώνα, η σύγκρουση του Ζοάν Ζαρκό με τον Φράνκο Μορμπιντέλι παραλίγο να αποβεί μοιραία για τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Ο πρώτος επιχείρησε να προσπεράσει τον δεύτερο, οι μηχανές τους ήρθαν σε επαφή και από τη σύγκρουση, η μία εκσφενδονίστηκε, περνώντας κάθετα την πίστα. Πάνω στο σημείο που οι υπόλοιποι οδηγοί έκαναν την στροφή, με τον Βαλεντίνο Ρόσι να βλέπει μια... ιπτάμενη μοτοσυκλέτα να περνά για εκατοστά δίπλα από το κεφάλι του. Ένα σοκαριστικό ατύχημα, το οποίο πάγωσε τους πάντες, αλλά ευτυχώς δεν εξελίχθηκε χειρότερα.

Αμέσως υπήρξε κόκκινη σημαία, ο αγώνας σταμάτησε για μερικά λεπτά προκειμένου να καθαριστεί η πίστα, με τους αναβάτες να επιστρέφουν στα pits. Εκεί όπου ο Βαλεντίνο Ρόσι είχε τη δυνατότητα να δει σε replay τι συνέβη και πόσο τυχερός ήταν που γλίτωσε.

Για την ιστορία, το MotoGP της Αυστρίας ολοκληρώθηκε με τον Αντρέ Ντοβιτσιόζο να παίρνει τη νίκη και τον Βαλεντίνο Ρόσι να τερματίζει πέμπτος.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ