MOTOGP

Νίκη Ντοβιτσιόζο στη Μαλαισία, παράταση στην αγωνία

Italy's MotoGP rider Andrea Dovizioso celebrates after winning the Malaysia MotoGP at the Sepang International circuit in Sepang, Malaysia, Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Vincent Thian)
Italy's MotoGP rider Andrea Dovizioso celebrates after winning the Malaysia MotoGP at the Sepang International circuit in Sepang, Malaysia, Sunday, Oct. 29, 2017. (AP Photo/Vincent Thian) AP PHOTO

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο πήρε σπουδαία νίκη στην πίστα της Σεπάνγκ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο. Ο Λορένθο συμπλήρωσε το 1-2 της Ducati, τρίτος ο Ζαρκό, τέταρτος ο Μάρκεθ.

Δεν έχει πολλές ελπίδες για τον τίτλο ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ξέρει και ο ίδιος πως μάχεται με κόντρα τις πιθανότητες, αλλά θα παλέψει μέχρι τέλους και ό,τι γίνει. Το σίγουρο είναι πως δεν θα παραδοθεί, ούτε θα πέσει αμαχητί.

Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati, Αντρέα Ντοβιτσιόζο, πήρε σπουδαία νίκη στην πίστα της Σεπάνγκ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Αυτή ήταν η έκτη του νίκη φέτος και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να κάνει την έκπληξη.

Ο Χόρχε Λορένθο συμπλήρωσε το 1-2 της Ducati, το πόντιουμ συμπλήρωσε ο Ζαρκό με Monster Yamaha Tech 3, ενώ ο πρωτοπόρος της γενικής και φαβορί για τον τίτλο, Μαρκ Μάρκεθ, τερμάτισε τέταρτος με την Honda, έμεινε ικανοποιημένος και παραμένει φαβορί για τον τέταρτο τίτλο του στη μεγάλη κατηγορία.

Στη βαθμολογία, η διαφορά του Μάρκεθ από τον Ντοβιτσιόζο είναι στους 21 βαθμούς (282 έναντι 261) πριν τον τελευταίο αγώνα που θα γίνει στη Βαλένθια στις 12 Νοεμβρίου. Εκεί θα κριθούν τα πάντα για τον φετινό πρωταθλητή, με τον Μάρκεθ να έχει τον πρώτο λόγο, αφού θέλει απλά πέντε πόντους. Θα πρέπει να κάνει καταστροφικό αγώνα και παράλληλα να νικήσει ο "Ντόβι".

Ο Ντάνι Πεδρόσα με τη δεύτερη Honda ήταν πέμπτος, ενώ απογοήτευσαν οι δύο Yamaha, με τον Βαλεντίνο Ρόσι να τερματίζει έβδομος και τον Μάβερικ Βινιάλες να έρχεται ένατος στο GP της Μαλαισίας.

AP Photo/Vincent Thian

Νίκη Ντοβιτσιόζο στη Μαλαισία, παράταση στην αγωνία
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ